Μιλώντας για τον μεγάλο έρωτα που είχαν η Ζωή Λάσκαρη και ο Τόλης Βοσκόπουλος και τη σχέση τους μετά τον χωρισμό, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αποκαλύπτει στο Gala του Πρώτου Θέματος και την Κλεοπάτρα Πατλάκη:

«Η μητέρα μου τον είχε αγαπήσει πάρα πολύ τον Τόλη. Το είχε εκμυστηρευτεί σε εμένα, γιατί με τον μπαμπά δεν τα συζητούσαν αυτά. Με τα χρόνια δεν είχαν κρατήσει επαφή, αλλά όταν έμαθε για κάποια προβλήματα υγείας που είχε, πήρε αμέσως τηλέφωνο την Άντζελα Γκερέκου, τη γυναίκα του Τόλη. Όχι τον ίδιο. Τέτοιος άνθρωπος ήταν η μαμά μου. Ήξερε να σέβεται τους ανθρώπους». 

Η ίδια, σε ανάρτησή της στο Instagram με αφορμή την επέτειο ενός χρόνου από το θάνατο της μητέρας της, έγραψε. 

«Να είστε καλά όλοι για την αγάπη που δείχνετε στην μαμάκα μου και ο πατέρας μου άνθρωπος είναι με ελαττώματα όπως όλοι μας… Το πένθος το περνάει ο καθένας όπως νιώθει… Η συνειδητοποίηση έρχεται σε άλλους νωρίς… σε άλλους αργα… Ήταν και θα είναι ο σύζυγος της μάνας μου… και όπως πάντα και αυτό θα του το συγχωρούσε…γιατί ήξερε ότι η ψυχή του είναι αγνή… όλα τα άλλα απλά πυροτεχνήματα… Άνθρωπε μην ασχολείσαι με τους άλλους… ο καθένας κουβαλάει τον δικό του σταυρό… όσο κάτι που κάνουν οι άνθρωποί μας περνάνε καλά είμαστε κι εμείς…. όταν αρχίσει κάτι να μην τους κάνει καλό τότε παίρνουμε θέση…. το φως νικάει το σκοτάδι πάντα δίπλα στους ανθρώπους που αγαπάμε».

Δείτε την ανάρτησή της.

 

Να είστε καλα ολοι για την αγάπη που δείχνετε στην μαμάκα μου