Η αλήθεια είναι ότι πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητα του για Πρόεδρος των Η.Π.Α. υπάρχαν πάρα πολύ άνθρωποι στον κόσμο που δεν μπορούσαν να απαντήσουν με απόλυτη βεβαιότητα σχετικά με ποιο ήταν το επάγγελμα του Ντόναλντ Τραμπ. Πλούσιος επιχειρηματίας, λίγο από tv personal, λίγο από ηθοποιός σε κινηματογραφικές παραγωγές, λίγο από περιφερόμενος σε πάρτι και λοιπές επίσημες εκδηλώσεις ο νέος ένοικος του Λευκού Οίκου μας είχε μπερδέψει.

Τώρα πλέον οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι κύρια ασχολία του υπήρξαν τα κτηματομεσιτικά, αλλά απ ότι φαίνεται ο ίδιος είχε τεράστιο ψώνιο με τον κινηματογράφο, αφού ήθελε με κάθε τρόπο να βρίσκει ρόλους σε ταινίες. Συνολικά μέχρι σήμερα έχει εμφανιστεί σε 24 κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικά σήριαλ και ο λόγος δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το υποκριτικό ταλέντο που θα λέγαμε ότι δεν διαθέτει.

Ο διάσημος ηθοποιός Ματ Ντέιμον είναι αυτός που ήρθε από το πουθενά και εξήγησε επιτέλους για ποιο λόγο ο Τραμπ έχει καταφέρει να κάνει πέρασμα από τόσες πολλές ταινίες και τα όσα είπε μόνο κολακευτικά δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν για τον νυν Πρόεδρο των Η.Π.Α.

Ο Ντέιμον λοιπόν αποκάλυψε πως όποιος παραγωγός ήθελε να χρησιμοποιήσει με κάποιον τρόπο σε ταινία του το περίφημο μέγαρο Τραμπ στη Νέα Υόρκη έπρεπε απαραίτητα να βρει και έναν μικρό ρόλο για τον ιδιοκτήτη του διάσημου πύργου.

«Η συμφωνία ήταν πως οποιοσδήποτε ήθελε να γυρίσει μια σκηνή σε κάποιο από τα κτήρια του έπρεπε απαραιτήτως να γράψει και ένα μικρό ρολάκι για τον ίδιο τον Τραμπ. Μάλιστα, θα έπρεπε ο πρωταγωνιστής της ταινίας να απευθυνθεί στον Τραμπ με το όνομα του, λέγοντας “καλησπέρα κύριε Τραμπ”. Έτσι, συνήθως χανόταν μια ολόκληρη μέρα γυρίσματος, προκειμένου να προστεθεί ο ρόλος του Τραμπ και να γυριστεί η σκηνή μαζί του. Βέβαια, συνήθως αυτή η σκηνή κοβόταν στο τελικό μοντάζ, αλλά σε κάποιες ταινίες, όπως το Home Alone, την άφηναν».

Πρόσφατα, μάλιστα, ένας άλλος γνωστός ηθοποιός, ο Κρις Ο΄ Ντόνελ ανέφερε και συγκεκριμένο περιστατικό, όπου ο σκηνοθέτης της ταινίας «Άρωμα Γυναίκας» αναγκάστηκε να προσθέσει ένα ρολάκι για τον Τραμπ επειδή είχε ζητήσει την άδεια του να γυρίσει μια σκηνή στο ξενοδοχείο Plaza, που τότε ήταν στην ιδιοκτησία του. Στη σκηνή που γυρίστηκε, ο –τυφλός- Αλ Πατσίνο συναντά στο λόμπι του ξενοδοχείου τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ και τον χαιρετάει. Τελικά, η σκηνή με τον Τραμπ κόπηκε στο μοντάζ, όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Πάντως, κάτι μας λέει ότι τόσο ο Ματ Ντέιμον όσο και ο Κρις Ο'Ντόνελ έχουν μπει στη μαύρη λίστα του μεγάρου Τραμπ για μία ζωή.

 

TAGS