Σε έναν σκληρό δικαστικό αγώνα αναμένεται να εξελιχθεί η διαδικασία διαζυγίου της Αθηνάς Ωνάση από τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, τον οποίο - σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα -  είχε πιάσει να την απατά με μια άλλη ιππέα.

Σύμφωνα με την «New York Post», η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση έχει προσλάβει τον 77χρονο νεοϋορκέζο δικηγόρο Ρόμπερτ Κοέν, ο οποίος ειδικεύεται στα διαζύγιατων celebrities. Στο παρελθόν ο Κοέν είχε εκπροσωπήσει την Ιβάνα Τραμπ (πρώην σύζυγο του υποψήφιου Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ) αλλά και τον ηθοποιό Κρις Ροκ στις υποθέσεις διαζυγίου τους.

Ο δικηγόρος του Μανχάταν ταξίδεψε αεροπορικώς στις αρχές της εβδομάδας στο Βέλγιο, όπου κατοικεί η Αθηνά Ωνάση, για να την συναντήσει και να μιλήσουν  για την αγωγή διαζυγίου. 

Η Αθηνά Ωνάσης έχει μπλοκάρει τους κοινούς τραπεζικού λογαριασμούς που διατηρούσε με τον σύζυγό της, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα στο Βέλγιο πριν ένα μήνα.

Το προγαμιαίο συμβόλαιο του ζευγαριού ορίζει ότι σε περίπτωση διαζυγίου, ο 43χρονος Ντόντα θα πάρει ένα εκατομμύριο δολάρια για κάθε χρόνο έγγαμου βίου.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Αθηνά δεν πρόκειται να παρακολουθήσει τους αγώνες του Αλβάρο την Κυριακή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

TAGS