Ένα από τα βασικά προβλήματα της κοινής γνώμης αλλά και της βιομηχανίας του Χόλιγουντ είναι το γεγονός ότι ακριβώς τη στιγμή που κάτι πάει στραβά στη ζωή σου και κινδυνεύεις να ξεφύγεις εντελώς από την πορεία σου, ξεχνάει αυτομάτως όλα όσα υπήρξες στο παρελθόν. 

Μπορεί η προσωπική της περιπέτεια μετά το διαζύγιο με τον Άστον Κούτσερ να στοίχισε πολύ στη Ντέμι Μουρ με την ίδια να κάνει πολύ καιρό να ξανασταθεί στα πόδια, μπορεί όλα όσα πέρασε να είχαν τελικά έναν σημαντικό αντίκτυπο στην εικόνα και την εμφάνιση της, όμως η μελαχροινή γυναίκα που δεν έπαψε λεπτό να απασχολεί τον διεθνή Τύπο με την έντονη ζωή της, υπήρξε μία από τις ωραιότερες, πιο σέξι και πιο ποθητές γυναίκες της σόουμπιζ. Ποιος δεν θυμάται άλλωστε τι είχε συμβεί στους άντρες κάπου στις αρχές τις δεκαετίας του '90 όταν η «Ανήθικη Πρόταση» βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες; 

Η εντυπωσιακή γυναίκα που ακούει στο όνομα Ντέμι Μουρ άλλαξε πράγματι πολύ με τα χρόνια. Παραμένει όμως μία γοητευτική ηθοποιός που ξέρει πώς να αγκαλιάζει την ηλικία της, το υπέροχο στυλ της και να χομογελάει στον φωτογραφικό φακό ακόμα και εκείνη την περίοδο που της είχαν πέσει δύο μπροστικά δόντια. Αν δεν είναι αυτό παντελής έλλειψη κόμπλεξ τότε δεν ξέρω τι είναι. 

Αυτή είναι η μεταμόρφωση της.

Δείτε το βίντεο:

 

TAGS