Ο κόσμος της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής αλλά και της σόουμπιζ τραγούδησαν τα κάλαντα χαρίζοντας χαμόγελα στα παιδιά του σωματείου «ΕΛΙΖΑ». Με οδηγό την Μαρία Μπεκατόρου και συνοδηγούς όπως τη Σμαράγδα Καρύδη, τον Νίκο Μουτσίνα, την Ελένη Φουρείρα, τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, τον Διονύση Σαββόπουλο και πολλούς ακόμα, γύρισαν το κέντρο της Αθήνας με την πιο χριστουγεννιάτικη διάθεση.

Το μήνυμα που θέλει να διαδώσει το σωματείο έχει ως εξής: «Γινόμαστε ΜΙΑ φωνή για το Σωματείο ΕΛΙΖΑ που προστατεύει βρέφη και παιδιά που κινδυνεύουν από κακοποίηση και παραμέληση σε όλη την Ελλάδα. Γι’ αυτόν το σκοπό συλλέγουμε χρήματα για τη λειτουργία της 1ης Νοσοκομειακής Μονάδας που δημιουργήσαμε στη Β’ Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων "Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού". Για να στηρίξουμε κακοποιημένα παιδιά που μας έχουν ανάγκη. Μαζί Σταματάμε την Κακοποίηση των Παιδιών. Σήμερα, όχι Αύριο!»

Το σωματείο «ΕΛΙΖΑ» ήρθε στην Ελλάδα το 2008 και από τότε έχει έναν και μοναδικό σκοπό, να προστατέψει τα παιδιά που έχουν υποστεί ή κινδυνεύουν να υποστούν κακοποίηση ή παραμέληση.
 

Δείτε το χαρμόσυνο βίντεο του «Ελίζα»:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS