ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το βράδυ που ο Ρίτσαρντ Γκιρ και ο Σιλβέστερ Σταλόνε τσακώθηκαν για την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Μία πολύ πικάντικη ιστορία από τα παλιά αφηγήθηκε με μεγάλη νοσταλγία ο κολλητός φίλος της Νταϊάνα, Έλτον Τζον.

Το βράδυ που ο Ρίτσαρντ Γκιρ και ο Σιλβέστερ Σταλόνε τσακώθηκαν για την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Ένα περιστατικό από τη ζωή της αγαπημένης του φίλης πριγκίπισσας Νταϊάνα θυμήθηκε ο Έλτον Τζον, μέσα από ένα άρθρο του στην εφημερίδα Daily Mail. Ο τραγουδιστής γνώρισε την πριγκίπισσα το 1981, λίγο πριν τον γάμο της με τον Κάρολο. Από την πρώτη στιγμή εντυπωσιάστηκε από εκείνη και έμεινε θαυμαστής της, αλλά και πολύ καλός της φίλος μέχρι το τέλος της ζωής της.


Θυμήθηκε από εκείνη την εξής ιστορία: Όταν γύριζε το The Lion King, το αφεντικό της Disney Jeffrey Katzenberg επισκέφτηκε την Αγγλία. Ο Έλτον μαζί με τον μετέπειτα σύζυγό του David Furnish αποφάσισαν να κάνουν ένα όμορφο δείπνο προς τιμήν του. Μάλιστα ρώτησαν τον Katzenberg και τη σύζυγό του ποιον Βρετανό θα ήθελαν να γνωρίσουν, ώστε να του αποσταλεί πρόσκληση. Το ζευγάρι απάντησε: "Την πριγκίπισσα Νταϊάνα!".


Έτσι στο δείπνο προσκλήθηκε η πριγκίπισσα και επίσης ο Τζορτζ Μάικλ, ο Ρίτσαρντ Κέρτις με τη σύζυγό του Έμμα Φρόιντ, ο Ρίτσαρντ Γκιρ και ο Σιλβέστερ Σταλόνε, καθώς όλοι συμπτωματικά εκείνη την περίοδο βρίσκονταν στη Βρετανία.

Το βράδυ που ο Ρίτσαρντ Γκιρ και ο Σιλβέστερ Σταλόνε τσακώθηκαν για την πριγκίπισσα Νταϊάνα
Ο Σταλόνε κοίταζε με εχθρικό βλέμμα τον Γκιρ που ήταν συνεχώς με την πριγκίπισσα. Μάλιστα ο τραγουδιστής εκτίμησε ότι ο Σταλόνε είχε εμφανιστεί στο πάρτι με διάθεση να προσεγγίσει ενδεχομένως και ερωτικά την Νταϊάνα και μάλλον αισθάνθηκε άσχημα όταν είδε ότι κάποιος άλλος τον είχε προλάβει.

Τι έγινε εκεί; Από την πρώτη στιγμή που είδε ο ένας τον άλλο, ο Ρίτσαρντ Γκιρ με την Νταϊάνα γοητεύτηκαν ο ένας από την παρουσία του άλλου και συνομιλούσαν συνεχώς μόνοι τους.


Τότε εκείνη ήταν ήδη σε διάσταση με τον Κάρολο. Ο Έλτον Τζον όμως διαπίστωσε ότι στο δωμάτιο επικρατούσε μία περίεργη ατμόσφαιρα. Και τότε παρατήρησε ότι ο Σταλόνε κοίταζε με εχθρικό βλέμμα τον Γκιρ που ήταν συνεχώς με την πριγκίπισσα. Μάλιστα ο τραγουδιστής εκτίμησε ότι ο Σταλόνε είχε εμφανιστεί στο πάρτι με διάθεση να προσεγγίσει ενδεχομένως και ερωτικά την Νταϊάνα και μάλλον αισθάνθηκε άσχημα όταν είδε ότι κάποιος άλλος τον είχε προλάβει.


Όταν τελικά σερβιρίστηκε το δείπνο, όλοι πήραν τις θέσεις τους. Όλοι εκτός από τον Ρίτσαρντ Γκιρ και τον Σιλβέστερ Σταλόνε, οι οποίοι είχαν καταλήξει στον διάδρομο να προσπαθούν, σε πολύ έντονο τόνο, να λύσουν τις διαφορές τους, φωνάζοντας ο ένας στον άλλον και κάνοντας χειρονομίες.

"Ζήτησα από τον Ντέιβιντ να πάει να δει τι γίνεται," είπε η Έλτον Τζον. "Τον είδα να επιστρέφει και με τους δύο, αλλά με μία περίεργη έκφραση στο πρόσωπο του. Τότε μου εξήγησε ότι τους πρόλαβε την στιγμή που ήταν έτοιμοι να λύσουν τις διαφορές τους με γροθιές. Τελικά κατάφερε να τους ηρεμήσει, αλλά ο Σταλόνε ήταν πραγματικά εξαγριωμένος".

Μετά το δείπνο η Νταϊάνα και ο Ρίτσαρντ Γκιρ πήραν και πάλι τις θέσεις τους δίπλα στο τζάκι, συνεχίζοντας την συζήτηση τους, ενώ ο Σταλόνε εξαφανίστηκε από το πάρτι.

Ο Έλτον Τζον μάλιστα αποκάλυψε και τι του είπε ο ηθοποιός την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητο του: "Δεν θα είχα πατήσει εδώ αν ήξερα πως θα είναι και ο πρίγκιπας γοητευτικός," είπε και έφυγε.

Όσο για το τι έγινε τελικά ανάμεσα στον Γκιρ και τη Νταϊάνα αυτό είναι κάτι που ο διάσημος τραγουδιστής δεν δέχθηκε να αποκαλύψει.

Πηγή: watchandchill.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.