ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το τρέιλερ της τρίτης σεζόν του La Casa De Papel κυκλοφόρησε και το ίντερνετ παραληρεί

Διακοπές τέλος.

Το τρέιλερ της τρίτης σεζόν του La Casa De Papel κυκλοφόρησε και το ίντερνετ παραληρεί

Ο Professor δεν είναι ένας απλά πετυχημένος χαρακτήρας τηλεοπτικής σειράς. Είναι μία μικρή «ιδέα» αντίστοιχη με εκείνη που είχε στα μάτια μας ο Τerry του Candy Candy όταν ήμασταν μικρά κοριτσάκια, αυτής που απέκτησε αργότερο ο Mr. Darcy όταν ανακαλύψαμε την ύπαρξη του Περηφάνεια και Προκατάληψη της Τζέιν Ώστεν, κάπου εκεί στην εφηβεία μας.

Λήστης με αιτία, βαθιά συναισθήματα και μυαλό ιδιοφυίας, έχει στο πλευρό του τον τέλειο «αντάρτη πόλεως», τον εκπληκτικό Berlin, τον πιο αμφιλεγόμενο μάλλον ήρωα της ισπανόφωνης σειράς La Casa De Papel, που ήρθε πριν από έναν χρόνο για να απογειώσει ακόμα περισσότερο την δημοτικότητα και τα έσοδα της ιντερετικής πλατφόρμας του Netflix. Βλέπεις, αυτό συμβαίνει όταν μία σειρά έρχεται από το πουθενά για να ταράξει τα παγκόσμια νερά της. Συμπαρασύρει και το κανάλι μαζί της.

Το φινάλε του δεύτερου κύκλου έφερε για πολλούς το ιδανικό φινάλε, το τέλειο κλείσιμο μίας, έτσι κι αλλιώς, απίστευτης περιπέτειας, η οποία κέρδισε το κοινό και έκανε το αντιφασιστικό, ιταλικό εμβατήριο "Bella Ciao" μία από τις μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες του 2018. Αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως η τρίτη σεζόν είναι περιττή, πως μπορεί να στοιχίσει κάτι από τη γοητεία μίας ολοκληρωμένης ιστορίας.

Από την άλλη οι παραγωγοί έχουν τελείως διαφορετική άποψη αφού όταν έχεις μία τέτοια επιτυχία στα χέρια σου δύσκολα την αφήνεις ήσυχη να κοιμηθεί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Εδώ και αρκετό καιρό, λοιπόν, είναι γνωστό πως τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και πριν από μερικές ώρες το πρώτο τρέιλερ της νέας σεζόν αποτελεί γεγονός στις οθόνες μας.

Το τρέιλερ της τρίτης σεζόν του La Casa De Papel κυκλοφόρησε και το ίντερνετ παραληρεί
Λήστης με αιτία, βαθιά συναισθήματα και μυαλό ιδιοφυίας, έχει στο πλευρό του τον τέλειο «αντάρτη πόλεως», τον εκπληκτικό Berlin, τον πιο αμφιλεγόμενο μάλλον ήρωα της ισπανόφωνης σειράς La Casa De Papel.

Σε αυτό βλέπουμε ολόκληρη την παρέα να κάνει διακοπές διαρκείας σε κάποιον άγνωστο εξωτικό προορισμο, πιθανότατα στο ίδιο μέρος που η Ρaquel πήγε για να βρει τον Professor στο τέλος του προηγούμενου κύκλου. Ξαφνικά όμως οι μέρες ξενοιασιάς για την «συμμορία» τελειώνουν όταν στρατός κάνει απόβαση από θάλασσα και ουρανό στον επείγιο παράδεισο τους. Δεν έχουμε ιδέα πώς θα εξελιχθεί η ιστορία και καλύτερα. Δεν υπάρχει χώρος για spoiler στην επιστροφή της πιο πολυσυζητημένης σειράς που έβγαλε η Ισπανία τα τελευταία χρόνια.

Υπομονή μέχρι την πρεμιέρα στις 19 Ιουλίου, λοιπόν.

Δες το τρέιλερ.

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram.

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.