Την πιο όμορφη και τρυφερή περίοδο της ζωής της διανύει η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία πριν από μία εβδομάδα έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της, καρπό του έρωτα της με τον σύζυγό της Μίνωα Μάτσα.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε τον Μάιο στις Σπέτσες, έχοντας κοντά του μόνο λίγους και εκλεκτούς φίλους και συγγενείς, κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά του τα παιδιά του την προηγούμενη Δευτέρα και από εκείνη τη στιγμή πλέει σε πελάγη ευτυχίας. 

Μάλιστα, η Όλγα Κεφαλογιάννη δημοσίευσε δυο νέες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο ευχαριστώντας τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό που ήταν δίπλα της.

«Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους ανθρώπους του μαιευτηρίου, ιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό, εργαζόμενους/νες που στάθηκαν δίπλα μας όλες αυτές τις ημέρες. Στην προσμονή αλλά και στην απόλυτη χαρά μας, με διακριτικότητα, επαγγελματισμό και ευαισθησία, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό»,  έγραψε χαρακτηριστικά η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε τις αναρτήσεις της Όλγας Κεφαλογιάννη μέσα από το μαιευτήριο ΙΑΣΩ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σε επόμενη ανάρτηση της η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δύο κεντημένες σαλιάρες, μία για το κάθε παιδί της, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία: «Η πρώτη αγκαλιά, το πρώτο βλέμμα, το θαύμα της ζωής. Η ευλογία της οικογένειας. Νιώθουμε ολοκληρωμένοι. Καλωσορίσατε στον κόσμο!». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Κεντρική φωτογραφία; NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS