Με μία τρυφερή φωτογραφία στο πλευρό της μητέρας της, η οποία έχει διαγνωστεί με καρκίνο, έστειλε η Μαρία Μενούνος το πρώτο της μήνυμα μετά την αποκάλυψη ότι υπεβλήθη σε επέμβαση για την αφαίρεση όγκου από τον εγκέφαλο.

Μιλώντας στο People, η παρουσιάστρια εξομολογείται πως τον Φεβρουάριο που μας πέρασε ξεκίνησε να βιώνει σημαντικά προβλήματα με πονοκεφάλους και διεγνώσθη με όγκο στον εγκέφαλο, ο οποίος επηρέαζε τα νεύρα του προσώπου της. Τον Ιούνιο μπήκε στο χειρουργείο, όπου και της αφαιρέθηκε το 99,9% του όγκου, ο οποίος, σύμφωνα με τον γιατρό, έχει πιθανότητες 6%-7% να επιστρέψει.

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω ένα “ευχαριστώ” για όλες τις ευχές, τις προσευχές και την υποστήριξη. Επικρατεί μία τρέλα στο σπίτι μας. Θέλω να ξέρες πως είμαι ok. Αναρρώνω και θα είμαι καλά πολύ πολύ σύντομα. Ευτυχώς, δεν χρειάζομαι άλλες θεραπείες, αλλά δεν μπορώ να πω το ίδιο για την μητέρα μου, οπότε συνεχίστε να την έχετε στις προσευχές σας», έγραψε, στον λογαριασμό της στο Instagram, η Μαρία.

Ευχαριστώντας δημόσια το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και στον σύντροφο και τον πατέρα της, κατέληξε: «δεν ήμουν ποτέ άλλοτε τόσο ενθουσιώδης για την ζωή. Βλέπω τόσα πολλά, τόσο καθαρά!».

Πηγή: peoplegreece.com

 

TAGS