Είναι και η επίσημα η χρονιά των reunion. Γιατί δεν θα έχουμε μόνο εμείς, σε λίγο καιρό, την επανένωση μίας αγαπημένης τηλεοπτικής παρέας, αυτής του Λόγω Τιμής. Στην Αμερική το sequel του Mπέβερλι Χιλς έκανε ήδη πρεμιέρα στη μικρή οθόνη και οι λάτρεις της σειράς που καθόρισε όσο λίγες τη δεκαετία του '90. περιμένουν με αγωνία το δεύτερο επεισόδιο.

Αυτό που, σίγουρα, έκλεψε την παράσταση στο πιλοτικό επεισόδιο αυτής της ολοκαίνουργια σεζόν ήταν ο συγκινητικός αποχαιρετισμός της ομάδας του BH90210 στον Λουκ Πέρι, τον τηλεοπτικό «Ντίλαν» που υπήρξε ένα από το πιο ποθητά, κακά αγόρια της εφηβικής μας ηλικίας, το σκοτεινό του βλέμμα μας κάρφωνε στα μάτια σε κάθε σκηνή, και ακόμα δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε πως ο ηθοποιός που τόσο αγαπήσαμε δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Προφανώς το ίδιο ισχύει και για τους πρώην συμπρωταγωνιστές του στη σειρά που άλλαξε τις ζωές όλων τους, οι οποίοι αποφάσισαν να του αφιερώσουν το πρώτο επεισόδιο του reunion. 

Στο τέλος του επεισοδίου, λοιπόν, βλέπουμε τη Ντόνα (Τόρι Σπέλινγκ) και την Κέλι (Τζένι Γκαρθ) να κοιτάζουν μία οθόνη με βουρκωμένα μάτια. Σε αυτή εμφανίζεται ο Ντιλαν παρέα με τον Μπράντον σε μία σκηνή από τους παλαιότερους κύκλους της σειράς.

Μόλις η κάμερα ζουμάρει ο Πέρι κοιτάζει με το γνωστό, διαπεραστικό βλέμμα του και λέει στον φακό «Καλωσήρθες στον παράδεισο φίλε. Καλωσήρθες στο όνειρο σου». 

Ο Λουκ Πέρι έφυγε από τη ζωή μετά από οξύ εγκεφαλικό στις 4 Mαρτίου του 2019 σε ηλικία 53 ετών.

Δες τον συγκινητικό αποχαιρετισμό της παρέας του Μπέβερλι Χιλς 90210 στον Λουκ Πέρι.

Aκολουθήστε το WomanTOC στο Instagram 

TAGS