Η Celine Dion λίγες ημέρες μετά το θάνατο και την κηδεία του πολυαγαπημένου της Rene Angelil, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 73 ετών, προσπαθεί να προσαρμοστεί στα καινούρια πια δεδομένα της ζωής της, μαζί με τα τρία της παιδιά -αναφερόμαστε στον 14χρονο Rene-Charles και τα 4 ετών δίδυμα Eddy και Nelson.

Η τραγουδίστρια όμως που έχει λατρευτεί όσο λίγες για την υπέροχη φωνή της, δεν ξέχασε στιγμή τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό της -είχε ζητήσει από την πρώτη στιγμή με ανακοίνωσή της σεβασμό και διακριτικότητα- και θέλησε να τον ευχαριστήσει δημόσια με ένα μήνυμά της στα social media. 

«Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε βαθύτατα συγκινημένοι από την πάρα πολύ αγάπη και την υποστήριξη που δεχτήκαμε από τόσους πολλούς ανθρώπους, που άγγιξαν τις ζωές μας κατά τη διάρκεια των τελευταίων αυτών ημερών. Έχουμε αισθανθεί την αγάπη σας για τον Rene και τις προσευχές σας και τη συμπόνια σας που μας βοήθησαν κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ δύσκολης στιγμής. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω θερμά την κυβέρνηση του Quebec που τίμησε την μνήμη του Rene με μία Εθνική Κηδεία, καθώς και τους πολλούς ανθρώπους, αλλά και τις οργανώσεις που βρέθηκαν εκεί για να τιμήσουν τη μνήμη του. Εμείς ποτέ δεν θα ξεχάσουμε όλη αυτή την καλοσύνη που έχουμε εισπράξει», έγραψε χαρακτηριστικά,

Δείτε το μήνυμά της:

TAGS