Αυτός είναι ο πρωταγωνιστής της πιο πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς των τελευταίων χρόνων και αυτή ανερχόμενη ηθοποιός η οποία δεν περνά απαρατήρητη. Γνωρίστηκαν σε ένα στούντιο και έκτοτε είναι αχώριστοι.

Αναφερόμαστε στον Αναστάση Ροϊλό, τον Νικηφόρο από τις «Άγριες Μέλισσες» και την αγαπημένη του Εριέττα Μανούρη, επίσης ηθοποιό. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς, όπου η Εριέττα έκανε ένα μικρό guest και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς, όπου η Εριέττα έκανε ένα μικρό guest και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

Μία από τις σπάνιες κοινές τους εμφανίσεις ήταν στον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη – επίσης πρωταγωνίστρια των Μελισσών – στη Σύρο, όπου η νεαρή ηθοποιός εντυπωσίασε με το ιδιαίτερο σύνολό της.

Η τελευταία εμφάνιση του ζευγαριού, έγινε πριν λίγες μέρες στο Θέατρο Βράχων και την παράσταση «Ιππείς» του Αριστοφάνη. Οι δύο νεαροί ηθοποιοί ήταν ντυμένοι κάζουαλ, ενώ τα βλέμματα τράβηξε για ακόμη μία φορά η Εριέττα με το άκρως ενδιαφέρον λουκ της.

Την περίοδο αυτή, Αναστάσης και Εριέττα εμφανίζονται μαζί στην παράσταση «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες».

Φωτογραφίες: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS