Στην εκπομπή του Οpen «Έλα Χαμογέλα» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο μίλησε ο Κωνσταντίνος Τζούμας, ο οποίος μεταξύ άλλων περιέγραψε την αναπάντεχη συνάντηση που είχε με τον Τζον Λένον, όταν σπούδαζε ως υπότροφος στη Σχολή Χορού του Άλβιν Νικολάι στη Νέα Υόρκη.

«Έχω πάει στο σπίτι του Τζον Λένον. Βοήθησαν έναν άνθρωπο να του μεταφέρει κάποια ψώνια. Μπήκαμε μέσα και ήταν ένας τύπος που έπαιζε πιάνο. Μετά το πιάνο σταμάτησε και αυτός ο τύπος ήρθε στην κουζίνα για να μας ευχαριστήσει και ήταν ο Τζον Λένον», αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός.

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας αναφέρθηκε επίσης στην απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να αποχωρήσει από την τηλεόραση: «Καλά κάνει. Το σύνδρομο της Γκρέτα Γκάρμπο πρέπει να γίνεται νωρίτερα σε όλους. Καλά κάνουν και αποχωρούν, καλά έκανε και η Χάρις Αλεξίου».

Επιπλέον, αναφορικά με τη «μάχη» του που έδωσε με τον καρκίνο, ο ίδιος κατάλαβε ότι τίποτα δεν πρέπει να το παίρνουμε στα σοβαρά: «Η γελοία ερώτηση που κάνουμε στους γιατρούς “Γιατί σε μένα”, η απάντηση που ταιριάζει είναι κυνική, “Και ποιος είσαι εσύ;”. Όλοι υποψήφιοι είμαστε για όλα»κατέληξε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS