Σίγουρα δεν είναι η μόνη διάσημη κυρία που ενδιαφέρεται υπερβολικά για την δημόσια εικόνα της και φροντίζει να ρετουσάρει όλες τις φωτογραφίες της πριν της ανεβάσει στο facebook, το instagram και λοιπά social media. Μήπως, όμως, αυτή τη φορά το παράκανε;

Όχι, αυτή δεν είναι σίγουρα η καλύτερη περίοδος στη ζωή της Mariah Carey. H τραγουδίστρια χώρισε ξαφνικά από τον αρραβωνιαστικό της James Packer λίγους μόλις μήνες πριν από τον γάμο τους, με τις φήμες και θέλουν τον γνωστό επιχειρηματία να την εγκατέλειψε επειδή δεν άντεξε άλλο τις υπερβολικές της σπατάλες.

Και πάνω που η Mariah βγήκε στην χριστουγεννιάτικη αγορά και γιόρτασε την Ημέρα των Ευχαριστιών με αγαπημένα της πρόσωπα, ανεβάζοντας φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε μία προσπάθεια να δείξει σε όλους ότι είναι και πάλι καλά, όμως μία μικρή απροσεξία της το έβγαλε ξινό.

Η φωτογραφία όπως ανέβηκε στο facebook

Κι αυτό γιατί οι ειδικοί του photoshop δεν άργησαν να πάρουν χαμπάρι ότι στις πρόσφατες φωτογραφίες της, όπου την βλέπουμε σαφώς αδυνατισμένη και λίγο πιο ψηλή από κανονικό, τα αντικείμενα που βρίσκονται πίσω της έχουν αλλάξει μέχρι και σχήμα.

O καθρέφτης πίσω από τη Mariah έχει πάρει μία κάπως αφύσικη κλίση προς τα κάτω

Φυσικά η είδηση έγινε viral μέσα σε λίγες μόλις ώρες με τους haters να έχουν ρίξει το γέλιο της ζωής τους και τους φανς να προσπαθούν να την υπερασπιστούν με κάθε τρόπο.

Kαι τα ντουλάπια όμως είχαν παρόμοια τύχη
TAGS