«Ο ΣΚAΪ ανακοινώνει ότι δε θα ανανεωθεί η συνεργασία του σταθμού με τον Άκη Πετρετζίκη για την επόμενη σεζόν». Με αυτή την λιτή και πολύ ξεκάθαρη ανακοίνωση ο τηλεοπτικός σταθμός δήλωσε πως δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον διάσημο σεφ.

Πρόκειται για μία απόφαση που προκάλεσε έκπληξη στους τηλεοπτικούς κύκλους, αφού η εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη πήγαινε πολύ καλά με τον ίδιο να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα της κουζίνας και φυσικά της τηλεόρασης. 

Τι μπορεί να συνέβη, λοιπόν, και επήλθε το διαζύγιο; 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή η Φωλιά των Κου Κου, τις οποίες και αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, το κανάλι είχε παράπονα από την συμπεριφορά του Άκη. Δεν ήταν καλός στη δουλειά του; Όχι. Το τέλος δόθηκε με έναν μάλλον πιο άδοξο τρόπο.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, ενώ ο ΣΚAΪ ήθελε να ανανεωθεί η συνεργασία τους, ο τηλεοπτικός σεφ δεν απάντησε ποτέ στο συμβόλαιο ανανέωσης που του είχαν στείλει. Αυτό, προκάλεσε δυσαρέσκεια στους ιθύνοντες του σταθμού ώστε, τελικά, να αποφασίσουν να προχωρήσουν σε οριστική λήξη της συνεργασίας τους.

Προς το παρόν πάντως, ο Άκης Πετρετζίκης δεν έχει κάνει κάποια σχετική δήλωση. 

Δες το βίντεο.


 

TAGS