Το Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα είναι ουσιαστικά η σειρά που έβαλε τον Alpha δυναμικά στο παιχνίδι των τηλεοπτικών σήριαλς και η επιτυχία της έχει καταφέρει να εκτοξεύσει τους αρχικούς πρωταγωνιστές της ιστορίας.

Μία επιτυχία που δεν ήταν όμως αρκετή για να «τραβήξει» μαζί της ζευγάρια που προστέθηκαν στη συνέχεια μετά από την αποχώρηση της Ιωαννάς Τριανταφυλλίδου και του Πάνου Βλάχου.

Σε αυτή την παγίδα έπεσαν πέρισυ και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με την Δανάη Επιθυμιάδη, οι οποίοι δεν αγαπήθηκαν από το κοινό και αποχώρησαν νωρίς από την σειρά. Τώρα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλάει για την εμπειρία του στο πλατό και εκφράζει για πρώτη φορά ένα βασικό παράπονο: «Η “Μουρμούρα”, πρώτα απ’ όλα, είναι από τα πιο δύσκολα σίριαλ, καθώς είναι ένα στιλ επιθεώρησης. Είναι μεγάλη η έκθεση γιατί πρέπει να κρατήσεις το ενδιαφέρον του κόσμου σε όλα τα λεπτά της σκηνής, όπου υπάρχουν μονό δυο άνθρωποι», αναφέρει, στο 7 Μέρες TV, ο Γιάννης και συνεχίζει: «είναι θετική η ανάμνηση μου, αλλά σεναριακά το πράγμα θα μπορούσε να έχει πάει καλύτερα. Αλλά και, από την άλλη, όταν υπάρχει μια ομάδα σεναριογράφων που έχει γράψει τόσα επεισόδια, είναι δύσκολο να μπορεί να γραφεί συνεχώς επιτυχημένους διάλογους. Και η αλήθεια είναι πως το σενάριο είναι ένα πράγμα για το οποίο πάσχουμε στην Ελλάδα, θέλει μαεστρία και προσοχή. Ο Λευτέρης Παπαπέτρου, οι Ρέππας – Παπαθανασίου, ο Ρήγας, ο Καπουτζίδης μπορούν να το πετύχουν αυτό σε μόνιμη βάση. Είναι λίγοι αυτοί που μπορούν να κουμαντάρουν το γράψιμο τους».

Καρφί, κανονικά.

TAGS