ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Το παιδί δεν θα μεγαλώσει έτσι»: O Xάρι επιμένει στην απόφαση του αν και δυσκολεύεται στην Αμερική

Στενή φίλη του Χάρι αποκαλύπτει ότι ο γιος του Καρόλου και της Νταϊάνα της είπε ότι δεν περνάει και τόσο καλά στη νέα του ζωή, αλλά κάνει υπομονή για τον Άρτσι.

«Το παιδί δεν θα μεγαλώσει έτσι»: O Xάρι επιμένει στην απόφαση του αν και δυσκολεύεται στην Αμερική

Την ημέρα που ανακοινώθηκε η είδηση του Megxit τα βρετανικά και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο έσπευσαν να κατηγορήσουν τη Μέγκαν Μαρκλ για την απόφαση του μικρότερου γιου και του Καρόλου και της Νταϊάνα να παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα. Τώρα, με μία απόσταση αρκετών μηνών να έχιε πλέον μεσολαβήσει, οι περισσότεροι έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν ότι βασικός αυτουργός πίσω από το σχέδιο απόδρασης από το παλάτι ήταν ο ίδιος ο Χάρι, ο οποίος για δικούς τους προσωπικούς λόγους, που πιθανότατα είναι αρκετό δύσκολο να κατανοήσουμε, δεν ήθελε με τίποτα ο γιος του να μεγαλώσει όπως μεγάλωσε ο ίδιος, ο αδελφός του, ακόμα και ο πατέρας του.

Το παραπάνω γεγονός επιβεβαιώνεται συνεχώς με όλο και περισσότερες μαρτυρίες, την ώρα που στενοί φίλοι του ζευγαριού εξομολογούνται πως ο Χάρι και Μέγκαν γνώριζαν πως η ζωή μετά το Μπάκινγχαμ θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, παρόλα αυτά πήραν μία συνειδητή απόφαση για χάρη της ψυχικής τους υγείας και του παιδιού τους.

Η πολύ καλή φίλη του Χάρι, η ανθρωπολόγος Τζέιν Γκούνταλ, με την οποία ο πρίγκιπας έχει πολύ στενές σχέσεις εδώ και λίγο καιρό εξαιτίας του κοινού τους πάθους για την προστασία του περιβάλλοντος, παραδέχθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη της πως ο εγγονός της Ελισάβετ δεν περνάει και τόσο καλά στη νέα του ζωή στην Αμερική.

«Δεν ξέρω πώς θα πορευτεί από δω και πέρα, αλλά ναι ήμουν σε επαφή μαζί του. Αν και νομίζω ότι βρίσκει τη ζωή λίγο δύσκολη αυτή την περίοδο», δήλωσε μεταξύ άλλων η Δρ Γκούνταλ. που πρόσθεσε ότι ο Χάρι προσπαθεί μεν να προσαρμοστεί σε έναν πιο καθημερινή, φυσιολογικό τρόπο ζωής αλλά δυσκολεύεται αρκετά. Παρόλα αυτά επιμένει στην απόφαση του γιατί θέλει το παίδί του να έχει μία πολύ διαφορετική εξέλιξη από τον ίδιο και την οικογένεια του.

Φαίνεται ότι βασική επιθυμία του Χάρι είναι να μην λάβει ο Άρτσι βασιλική ανατροφή και να μην έχει καμία απολύτως σχέση με πρωτόκολλα και καταπιεστικούς κανόνες. Μάλιστα, η Γκούνταλ περιέγραψε ένα περιστατικό μέσα στο σπίτι του ζεύγους, πριν φύγουν από το παλάτι:

«Στο τέλος της συνομιλίας μας με τον Χάρι, η Μέγκαν μπήκε στο δωμάτιο μαζί με τον Άρτσι. Ήταν πολύ μικροσκοπικός και πολύ νυσταγμένος. Δεν χάρηκε καθόλου όταν η μαμά του τον έδωσε σε μένα. Νομίζω ότι ήμουν από τους πρώτους που τον αγκάλιασε εκτός από την οικογένεια» είπε. «Τότε έκανα στον Άρτσι τον βασιλικό χαιρετισμό λέγοντας: Υποθέτω ότι θα πρέπει να το μάθει αυτό. Τότε ο Χάρι απάντησε: "Όχι, το παιδί δεν θα μεγαλώσει έτσι"».

Δείτε ένα σχετικό βίντεο.

Κι όσο συμβαίνουν όλα αυτά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού στη Μεγάλη Βρετανία ο Ουίλιαμ και η Κέιτ εξακολουθούν να προσπαθούν να κρατήσουν ενωμένη την οικογένεια, υπονοώντας σε κάθε ευκαιρία πως διατηρούν καλές σχέσεις με τον Χάρι και τη Μέγκαν.

Σε χθεσινή βιντεκλήση τους με Βρετανούς δημοσιογράφους σχολίασαν πως, ναι, μιλάνε τακτικά με όλα τα μέλη της οικογένειας τους κάτι που, κατά τη γνώμη τους, είναι πολύ καλό και για τα νεότερα μέλη των Ουίνδσορ.

Μπορεί να μην είπαν συγκριμένα ονόματα, αλλά τα μίντια έσπευσαν να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.

19 Απρ 2024

Άννα Βίσση: Άπλωσε την πετσέτα της στην άμμο και έκανε το πρώτο μπάνιο της στη θάλασσα

Η Ελληνίδα σταρ άπλωσε την πετσέτα της στην αμμουδιά και απόλαυσε χαλαρές στιγμές κάτω από τον ήλιο.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Ο Τομ Σέλεκ μιλάει για την "τυχερή του ζωή", "την κατά τύχη καριέρα του" και τη λατρεμένη του σύζυγο

Τον έχουμε αγαπήσει σε τόσες ταινίες και σειρές, ενώ πάντοτε θα τον θυμόμαστε ως τον μεγάλο έρωτα της Μόνικα στο Friends.

19 Απρ 2024

Νέο τραγούδι από τους γιούς του Πολ ΜακΚάρντεϊ και του Τζον Λένον- η συνέχεια των Beatles;

Ο Τζέιμς ΜακΚάρτνεϊ και ο Σον Όνο Λένον έγραψαν μαζί τραγούδι

19 Απρ 2024

Zendaya: Ξετρέλανε τους φαν η εμφάνιση της με το μαύρο φόρεμα της Vera Wang

Η συνεργασία της με τον διάσημο στιλίστα Law Roach αποφέρει πάντοτε εντυπωσιακούς καρπούς.

19 Απρ 2024

Έλενα-Όλγα Χρηστίδη: "Να έχουμε θέσεις στο τραπέζι των αποφάσεων -αλλά να μπορούμε και να αναποδογυρίζουμε το τραπέζι όταν αυτό ωφελεί μόνο λίγους"

Η ψυχολόγος Έλενα-Όλγα Χρηστίδη, υποψήφια Ευρωβουλεύτρια με τη Νέα Αριστερά, τονίζει πως μια πιο δημοκρατική και αλληλέγγυα ΕΕ είναι εφικτή, όπως και μια καλύτερη ζωή τώρα άμεσα για τους Έλληνες.

19 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Η Σαρλίζ Θερόν με την 8χρονη κόρη της σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στη Νέα Υόρκη

H Σαρλίζ Θερόν ως brand ambassador του "Dior" πήγε να παρακολουθήσει την επίδειξη μόδας του διάσημου οίκου που έγινε στη Νέα Υόρκη.

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.