Σε παλιότερη συνέντευξή του στον Τάκη Χατζή ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αναφέρθηκε στην γνωριμία του με την πρώην σύζυγό του: «Με την Βάσω ήμασταν μαζί οχτώ χρόνια και τα τέσσερα παντρεμένοι. Έχουμε μια κόρη, την Εύα. Γνωριστήκαμε στην Πολυκατοικία στο 2008…Οι σχέσεις που είχα στη ζωή μου ήταν δύο και τρία και τέσσερα χρόνια. Υπάρχουν άλλοι που κάνουν σχέση για δύο και τρεις μήνες. Κάθε χωρισμός είναι διαφορετικός».

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου, δεν δίστασε να πει ότι στο παρελθόν έχει τύχει να κάνει την παρασπονδία του, εν μέσω σχέσης. «Έχω κάνει παρασπονδία εν μέσω σχέσης. Δε θα πω απάτησα. Πολλές φορές όταν έχεις μια σχέση, κάποια στιγμή τελειώνει. Εσύ για να το συνειδητοποιήσεις περνάει κάποιος χρόνος. Έχει τελειώσει ήδη η σχέση και μετά ή δεν έχεις το κουράγιο να το τελειώσεις ή δεν έχει ο άλλος. Οπότε είναι αυτό το μεσοδιάστημα που σίγουρα είναι αμαρτία, αλλά έχεις κάποια άλλοθι». 

Όταν ο Τάκης Χατζής μίλησε περί ομοιότητας της Βάσως Λασκαράκη με την νυν σύντροφο του, την Κατερίνα Γερονικολού ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απάντησε με χιούμορ «Δεν άλλαξα τώρα σύντροφο, πριν από ένα μήνα, που μπερδεύτηκες! Πάνε τέσσερα χρόνια…Αν σου φαίνεται εσένα η Βάσω ίδια με την Κατερίνα…Ε όχι, βρε συ, τις μπερδεύεις! Καμία σχέση δεν έχουν».

 

Δείτε απόσπασματα της τότε συνεντευξης του Γιάννη Τσιμιτσέλη:

 

Δείτε τι είπε στο Dot, στο οποίο μίλησε πρόσφατα:

 

Φωτό: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS