«Τα μεσημεριανά δελτία ειδήσεων είναι από τη φύση τους δυναμικά» λέει η Ράνια Τζίμα σε συνέντευξή της στο tovima.gr, με αφορμή την τηλεοπτική επιστροφή της στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων «Mega Γεγονότα». 

«Δε νομίζω ότι υπάρχουν επαγγελματίες, όχι μόνο δημοσιογράφοι, αλλά και επιστήμονες, ερευνητές, άνθρωποι της τέχνης κ.λπ., που να προχώρησαν ο καθένας στο πεδίο του μόνο και μόνο επειδή μπορεί να είχαν μια φυσική κλίση σε κάτι. Αλλά, για να έρθουμε και στα δικά μας, δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν δημοσιογράφο που το έργο του να αποτέλεσε ή να εξακολουθεί να αποτελεί σημείο αναφοράς και να μην είναι προϊόν πάρα πολύ σκληρής δουλειάς, πειθαρχίας και προσήλωσης. Το «γυαλί», αυτό το μαγικό μέσο, δεν εξαιρείται από τον κανόνα. Η δουλειά που έχεις κάνει, η γνώση που έχεις κατακτήσει και τα συναισθήματα που έχεις βιώσει μέσα σε αυτή τη δουλειά είναι η μόνη πραγματικά δική σου «αποσκευή», η μόνη περιουσία που δεν μπορεί να σου πάρει κανείς. Το «γυαλί» σήμερα σε θέλει και αύριο δεν σε θέλει. Έτσι είναι αυτό το «γυαλί»!» είπε μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε:

«Στη δημοσιογραφία κάποια στιγμή θα ήθελα να περάσω πίσω από τις κάμερες, να φύγω ίσως από την τηλεοπτική δημοσιογραφία ή και να ασχοληθώ με την επικοινωνία με άλλους τρόπους. Θα μπορούσα όμως εύκολα να με φανταστώ σε κάποια χρόνια να κάνω και κάτι τελείως διαφορετικό, πιο κοντά στη φύση ή πιο κοντά στα παιδιά».

Η δημοσιογράφος, αφήνοντας πίσω της τα μακριά μαλλιά, με τα οποία τη θυμόμαστε, επανεμφανίστηκε με ένα πολύ σύγχρονο και σικ λουκ, με κοντό καρέ, το οποίο από τη μία την κολακεύει ιδιαίτερα, από την άλλη είναι πολύ «σωστό» από άποψη στυλ για την εποχή, τη δείχνει πιο φρέσκια και πιο κομψή. 

Εδώ έχει ήδη αρχίσει να αλλάζει το λουκ της, έχοντας υιοθετήσει ένα πιο μακρύ καρέ.

 

Δείτε το τρέιλερ του δελτίου ειδήσεων με την Ράνια Τζίμα και το νέο λουκ του κοντού καρέ:

 

 

 

Φωτό: NDP Photo Agency 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS