Η αρχή έγινε όταν οι Dolce & Gabbana ερωτεύτηκαν τον φρέσκο της αέρα, τα μεσογειακά της χαρακτηριστικά (που φέρνουν στον νου την πανέμορφη μητέρα της) και το φυσικό της ταλέντο να ποζάρει. 

Κάπως έτσι η έφηβη ακόμα κόρη των Μόνικα Μπελούτσι και Βενσάν Κασέλ, Ντέβα, ξεκίνησε από νωρίς μία λαμπερή καριέρα στο μόντελινγκ και πλέον αποτελεί ένα από τα πολλά υποσχόμενα ονόμα στον χώρο της παγκόσμιας μόδας. 

Η αποκλειστική συνεργασία της με τον ιταλικό οίκο Dolce & Gabbana, το brand που ουσιαστικά την ανέδειξε, συνεχίζεται και η Ντέβα πρωταγωνίστησε πρόσφατα στη νέα καμπάνια του αρώματος Dolce Rose, η οποία θα κυκλοφορήσει σύντομα σε όλο τον κόσμο.

Τώρα, η νεαρή Ντέβα έρχεται να αποδείξει ότι πράγματι μπορεί να φέρει αυτό το κάτι διαφορετικό στο σύμπαν της σύγχρονης μόδας, ποζάροντας για το εξώφυλλο ενός από τα μεγαλύτερα περιοδικά στον κόσμο, το ισπανικό Harper's Bazaar. 

Mε μία ultra μοντέρνα πόζα, βλέμμα που μαγνητίζει και σύνολο Dolce & Gabbana το νέο μεγάλο αστέρι του κόσμου της μόδας δείχνει και με το παραπάνω ότι αυτό είναι μόνο η αρχή. 

«Η Ντέβα Κασέλ είναι μια από τις stars του τεύχους Μαρτίου του Harper's Bazaar Spain. Αντικατοπτρίζοντας την εκρηκτική ομορφιά της μητέρας σας και έχοντας κληρονομήσει τη γοητεία του πατέρα σας, η κόρη των Μόνικα Μπελούτσι και Βενσάλ Κασέλ ποζάρει αποκλειστικά στο νέο τεύχος του ισπανικού Harper's Bazaar ως η νέα πρέσβειρα του αρώματος Dolce Rose του οίκου ομορφιάς Dolce & Gabbana Beauty. Είναι μια από τις εκπροσώπους της γενιάς των ταλαντούχων και πολλά υποσχόμενων νέων», αναφέρει το ίνσταγκραμ του ισπανικού περιοδικού.

Το εξώφυλλο του ισπανικού Harper's Bazaar:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 

TAGS