«Τον λέμε μαγικά δάχτυλα» είχε πει η Σοφία Καρβέλα μιλώντας για τον διεθνούς φήμης κομμωτή, Πάνο Παπανδριανό, ο οποίος ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη, δουλεύοντας εντατικά στο χώρο της μόδας. Ο Πάνος έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα πρακρορεία και διεθείς τίτλους περιοδικών μόδας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ δεν είναι τυχαίο που τον λατρεύουν οι Ελληνίδες με εξαιρετικό στυλ, όπως η Άννα Βίσση, η Σοφία Καρβέλα και φυσικά η Βίκυ Καγιά, η οποία ανέβασε πρόσφατα το νέο λουκ της δια χειρός Παπανδριανού. 

Η οικοδέσποινα του «Shopping Star» και κριτής του «Greece’s Next Top Model» ξεχωρίζει για το προσωπικό της στυκ και την φινέτσα που την περιβάλλει χωρίς ποτέ να κάνει λάθος στις εμφανίσεις της. Τη βοηθά η φυσική χάρη που διαθέτει αλλά σίγουρα και το καλλιεργημένο ένστικτό της, κάτι που δεν έχουν πολλές γυναίκες της τηλεόρασης. 

Η Βίκυ Καγιά, τα τελευταία χρόνια, έχει υιοθετήσει ένα πολύ σικ, κοντό καρέ, το οποίο την κολακεύει και αναδεικνύει το μοναδικό στυλ της. Τώρα, ανανέωσε αυτό το καρέ, φιλάροντας ελαφρώς τις άκρες και κάνοντας πιο έντονη τη φράντζα. «Φρέσκο κούρεμα για το πιο γοητευτικό κορίτσι» έγραψε ο Πάνος Παπανδριανός στα στόρι του στο ίνσταγκραμ. 

 

Ας τα δούμε:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram  

 

TAGS