Ποιο είναι το μυστικό νεότητας της διαχρονικά ελκυστικής Μισέλ Φάιφερ; Η απάντηση που έδωσε σε νέα συνέντευξή της στην τηλεοπτική εκπομπή «Lorraine» είναι λυτρωτικά απλή και ταυτόχρονα ελαφρώς απογοητευτική, καθώς δεν αποκαλύπτει κανένα θαυματουργό ελιξίριο αλλά επιβεβαιώνει όσα ήδη γνωρίζουμε.

«Είναι αυτό που κανείς δεν θέλει να ακούσει: πρέπει να τρως καλά, να ασκείσαι και να κοιμάσαι» είπε η 62χρονη ηθοποιός, με αφορμή το προμοτάρισμα της νέας της ταινίας, «French Exit», προσθέτοντας: «Διαρκώς αναζητούμε το μαγικό ελιξίριο, αλλά αυτό δεν υπάρχει. Όταν δεν εργάζομαι, όταν αφήνομαι, όταν δεν τρώω υγιεινά, όταν πίνω υπερβολικά πολύ κρασί, όταν δεν βγαίνω μπροστά στην κάμερα, μου φαίνεται, αυτή είναι η αλήθεια. Το μεγάλο μυστικό είναι ότι δεν υπάρχει μυστικό!».

«Όταν δεν εργάζομαι, όταν αφήνομαι, όταν δεν τρώω υγιεινά, όταν πίνω υπερβολικά πολύ κρασί, όταν δεν βγαίνω μπροστά στην κάμερα, μου φαίνεται, αυτή είναι η αλήθεια. Το μεγάλο μυστικό είναι ότι δεν υπάρχει μυστικό!».

Στη νέα της ταινία η Φάιφερ υποδύεται μια χήρα που μετακομίζει στο Παρίσι με τον γιο και τη γάτα της, η οποία τυγχάνει να είναι μετενσάρκωση του νεκρού συζύγου της. Μιλώντας για τον ρόλο της είπε πως «είναι μια πολύ περίπλοκη, κατεστραμμένη γυναίκα, πολύ ναρκισσίστρια. Τελικά επανασυνδέεται με τον γιο της και ανακαλύπτει ότι τον αγαπάει και πόσο πολύ της έλειψε».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η εμπειρία της από τη «συνεργασία» της με τη γάτα: «Ήταν μια από τις πρώτες ανησυχίες μου. Μου άρεσε το σενάριο, με ιντρίγκαρε αυτός ο χαρακτήρας, αλλά αναρωτήθηκα αν θα μπορούσε να εκπαιδευτεί μια γάτα. Υπήρχαν δύο γάτες που έπαιξαν το ρόλο, η μια ήταν πιο χαριτωμένη από την άλλη αλλά κατά κάποιον τρόπο τις ερωτεύτηκα».

Δείτε τη νέα συνέντευξη της Μισέλ Φάιφερ:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: EPA/ETTORE FERRARI
 

TAGS