Θλίψη σε όλον το καλλιτεχνικό χώρο έχει προκαλέσει η ξαφνική είδηση του του θανάτου της Τζέσης Παπουτσή, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών. Η Τζέση Παπουτσή ήταν παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό και στιχουργό Γιάννη Μάνιο. Αυτός ήταν ωστόσο ο δεύτερος γάμος της, καθώς η ίδια είχε παντρευτεί στο παρελθόν τον επίσης ηθοποιό, Θάνο Καληώρα, με τον οποίο είχαν αποκτήσει μαζί ένα γιο, τον Γιώργο. Οι δυο τους χώρισαν ωστόσο 10 περίπου χρόνια μετά από τον γάμο τους αλλά κράτησαν άριστη σχέση.

Ο Θάνος Καληώρας είχε βρεθεί καλεσμένος στο Πρωινό και μιλώντας για τις σχέσεις του με την Τζέσυ Παπουτσή, είχε αποκαλύψει: «Με την Τζέση Παπουτσή έχουμε καταπληκτικές σχέσεις. Είμαι δίπλα της και κοντά της, όπως είναι και αυτή δίπλα μου και κοντά μου. Γνωριστήκαμε στο Εθνικό. Εκεί παντρευτήκαμε, εκεί κάναμε το παιδί μας… Μετά από δέκα χρόνια χωρίσαμε… Είναι δύσκολο πράγμα, γιατί η Τζέση είναι ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος, δοτικός άνθρωπος, μου προσέφερε πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου, τα αγάπησα όπως αγάπησε κι αυτή τα δικά μου…

Από εκεί και πέρα τελείωσε όλο αυτό το πράγμα, καλώς ή κακώς τελείωσε. Υπήρξε ένα πολύ μικρό διάστημα απομόνωσης του ενός από τον άλλον. Εγώ δεν έφυγα ποτέ από το παιδί μου. Αγόρασα ένα σπίτι που ήταν 200 μέτρα από το σπίτι της Τζέσης και είχα το παιδί μου σχεδόν κάθε μέρα στο σπίτι. Τα μετέπειτα χρόνια έχουμε αυτή την καταπληκτική σχέση. Στη γιορτή μου μαζί βγήκαμε και φάγαμε, εγώ με την κοπέλα μου, η Τζέση με τον άντρα της και το παιδί. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να έχουμε μια σχέση έχθρας και μίσους. Είναι τόσο καλός άνθρωπος, αγαπάει τόσο πολύ την κοπέλα που είμαστε μαζί».

Δείτε το βίντεο: 

Δείτε ένα ακόμα βίντεο: 

 

Πηγή: fthis.gr

TAGS