Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία είναι μία εκ των γυναικών που έχουν καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση τον Πέτρο Φιλιππίδη, πήρε θέση για τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή.

Όπως έγινε γνωστό, η κατάθεση που φαίνεται ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη και λειτούργησε ως κλειδί στην υπόθεση, ήταν αυτή μιας γυναίκας η οποία γνώριζε καλά τόσο τον ίδιο όσο και τις πράξεις του και μάλιστα στο παρελθόν είχε δεχθεί την απειλή «αν τολμήσεις να μιλήσεις θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα».

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, δικαιωμένη από την έκβαση της υπόθεσης, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει τη γυναίκα – μάρτυρα που έριξε φως στο τούνελ.

«Δεν ξέρω ποια είσαι αλλά θέλω να σε πάρω μια μεγάλη αγκαλιά. #μάρτυρας», έγραψε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, στέλνοντας έτσι τη στήριξη της στη γυναίκα που βρήκε το θάρρος να μιλήσει παρά το γεγονός ότι είχε δεχθεί ακόμα και απειλές για τη ζωή της.

Δες την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS