Ένας από τους πιο πετυχημένους σεναριογράφους της ελληνικής τηλεόρασης, ο άνθρωπος πίσω από τις Τρείς Χάριτες, το Δις εξαμαρτείν, αλλά και το Safe Sex, την μεγαλύτερη κινηματογραφική επιτυχία στην Ελλάδα η οποία κατάφερε να ρίξει από την κορυφή ακόμα και την Υπολοχαγό Νατάσσα, ο Μιχάλης Ρέππας, μίλησε πρόσφατα για τις πιο «χρυσές» εποχές της ελληνικής τηλεόρασης.

Μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ο Μιχάλης Ρέππας είπε: «Έχω 25 χρόνια να κάνω τηλεόραση. Συζητάμε να επιστρέψουμε τηλεοπτικά με τους "Συμπέθερους από τα Τίρανα”. Το Mega, σε σχέση με εμάς, έχει ένα προβάδισμα γιατί μας έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία. Το Mega κάθε χρόνο διπλασίαζε την αμοιβή μας. Από μόνοι τους. Εμείς δεν κάναμε κανένα αίτημα. Δεν πληρώθηκα, χρυσοπληρώθηκα».

«Τηλεόραση δεν κάναμε πολύ λόγω κούρασης. Η τηλεόραση είναι το πιο υπεύθυνο, αλλά και το πιο δύσκολο πράγμα που μπορεί να κάνει κανείς. Δεν αντέχεται. Είσαι εκτεθειμένος στους πάντες. Έχεις να ικανοποιήσεις ένα εξαιρετικά ευρύ κοινό. Πατάει το κουμπί όποιος να 'ναι. Και δεν ξέρεις σε τι κατάσταση, σε τι ψυχολογική στιγμή θα τον βρεις. Είναι πάρα πολύ δύσκολο».

Και πρόσθεσε:

«Δεν είδαμε σε επανάληψη τις ''Τρεις Χάριτες'' και το ''Δις εξαμαρτείν'' γιατί δεν θέλαμε, αλλά θα έρθει και η ώρα τους. Κάποια στιγμή θα προβληθούν και αυτά, αρκεί να τα έχει το Mega στο αρχείο του, να μην τα έχει σβήσει. Το μόνο ριάλιτι που έχω δει είναι το ''Bachelor'', κανένα άλλο. Είναι από τα πιο αξιοπερίεργα πράγματα που έχω συναντήσει στην τηλεόραση», είπε ο Μιχάλης Ρέππας.

Παρά τα μεγάλα κασέ τους στις χρυσές εποχές του Mega και γενικότερα της ελληνικής τηλεόρασης, ο Ρέππας εξομολογήθηκε πριν από λίγους μήνες ότι αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αποκαλύπτοντας πως χρωστάει 66.000 ευρώ στον Θανάση Παπαθανασίου και τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, αφού ζει από την ελεημοσύνη τους.

«Είμαι ένας εργαζόμενος που προσπαθώ να μη μου πάρει τα πάντα η εφορία. Ότι θα έφτανα σε σημείο να μην καλύπτομαι για την ιατροφαρμακευτική, γιατί 60 χρονών, παίρνω χάπια για την πίεση, για τη χοληστερίνη και έχω φτάσει στο σημείο να μην καλύπτομαι από τα ασφαλιστικά μου ταμεία επειδή δεν έχω λεφτά να τα πληρώσω.Δεν το είχα φανταστεί αυτό.

Χρωστάω αυτή τη στιγμή 35.000 ευρώ στον Θανάση Παπαθανασίου και 31.000 ευρώ στον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο. Αρα ζω από την ελεημοσύνη τους».

Ένα από τα πιο αστεία επεισόδια της θρυλικής σειράς «Τρεις Χάριτες»:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS