Η 48χρονη Λετίσια της Ισπανίας έχει αποδείξει πολλές φορές ότι αν υπάρχει μία γαλαζοαίματη στην Ευρώπη που ξέρει πως να συνδυάσει πολυτελή κομμάτια με πιο προσιτά ρούχα από μεγάλα brands ένδυσης τότε δεν είναι άλλη παρά αυτή. 

Η βασίλισσα της Ισπανίας, που πάντα προσπαθεί να προωθεί μέσα από τις εμφανίσεις της τις ισπανικές εταιρίες ρούχων, δίνοντας έτσι ώθηση στο Zara, στο Mango και το αγαπημένο Uterque, συνεχίζει να στηρίζει τη μόδα της χώρας της και όταν πρόκειται για Ισπανούς σχεδιαστές. Πάνω της έχουμε δει πανέμορφα κομμάτια, συνήθως με την υπογραφή Ισπανών δημιουργών και έχουμε ανακαλύψει brands, στα οποία αξίζει να σταθεί κανείς.

Πρόσφατο παράδειγμα η εμφάνιση της στην απονομή των "Retina ECO Awards" στο Giner de Los Rios Foundation, όπου η Λετίσια εμφανίστηκε με ένα σικάτο, μαύρο φόρεμα το οποίο άφηνε να φανούν οι καλοσχηματισμένοι ώμοι της.

Το συγκεκριμένο ρούχο, ωστόσο, είχε και ένα κρυμμένο μήνυμα, απόλυτα ταιριαστό με την εκδήλωση. Ένα μήνυμα για τη βιωσιμότητα στον χώρο της παγκόσμιας μόδας και τη μεγάλη ανάγκη να αρχίσουμε όλοι να επιλέγουμε περισσότερα ρούχα με οικολογική συνείδηση. 

Έτσι,  η Λετίσια παρουσίασε τέσσερα βραβεία στη χθεσινή τελετή, αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο σημαντικές κινήσεις που έλαβαν χώρα μέσα στο 2020 και οι οποίες είχαν να κάνουν. απόλυτα με τη βιωσιμότητα, αλλά με την τεχνολογία σε σχέση με την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.  

Το φόρεμα που επέλεξε η Λετίσια είναι το lolita dress του brand Maria Malo, μία ισπανική εταιρία ρούχων που κατασκευάζει τα ρούχα της στο Μπαλί. Το lolita dress είναι κατασκευασμένο από 100% οργανικό μπαμπού και κοστίζει 129 ευρώ.

Πρόκειται ένα βιώσιμο brand ρούχων που παράγονται στο Μπαλί.

Η μαυρισμένη, εντυπωσιακή royal έδωσε τα βραβεία στους νικητές και σαγήνευσε τα πλήθη για ακόμα μια φορά.

Με αέρα σταρ του Χόλιγουντ, η Λετίσια απογείωσε το little black dress.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Φωτογραφίες: Slash News/Ideai Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS