Πριν από λίγες μέρες το πιο hot θέμα στα βρετανικά περιοδικά ήταν τα γενέθλια της μικρής Harper Beckham, η οποία έκλεισε τα 6 της χρόνια και η οικογένεια της αποφάσισε να το γιορτάσει με δόξα και τιμή. Κι όταν λέμε δόξα και τιμή το εννοούμε, αφού η υψηλή τους κοινωνική θέση και τα μετάλλια που έχουν λάβει από την βρετανική βασιλική αυλή τους επέτρεψε να είναι σε θέση να κανονίσουν ένα μεγαλοπρεπές πάρτι μέσα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. 

Εννοείται ότι στο εν λόγω πάρτι παρευρέθηκαν πολλοί εξίσου διάσημοι φίλοι του ζευγαριού μαζί με τα παιδιά τους, τα οποία πήγαν τεράστια κουτιά με δώρα στη φίλη τους Harper, έπαιξαν μαζί της και πόζαραν στον φωτογραφικό της μαμάς Victoria.

Οι Beckhams για τις στιγμές που ζούσε και για την τιμή που τους έκανε η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, δίνοντας τους την άδεια να κάνουν την γιορτή της κόρης τους στο παλάτι, και φυσικά μοιράστηκαν αμέτρητες φωτογραφίες στα social media. Ανάμεσα τους και πολλά στιγμιότυπα με τα παιδιά τους τα οποία μάλιστα συνηθίζουν να εκθέτουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από πολύ μικρή ηλικία. 

Αυτή τη φορά όμως μία κίνηση τους φαίνεται ότι θεωρήθηκε τραβηγμένη και υπερβολική ακόμα και από ανθρώπους τους του πολύ στενού τους περιβάλλοντος, όπως η σχεδιάστρια μόδας, Stella McCartney, κολλητή φίλη της Victoria Beckham, η οποία έγινε πραγματικά έξαλλη όταν είδε την φωτογραφία της μικρής της κόρης ανάμεσα στα αμέτρητα ποσταρίσματα της εορτάζουσας οικογένειας. 

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία (η οποία εμφανίζεται στο βίντεο που ακολουθεί, καθώς τα περισσότα μέσα έχουν αποφύγει να την αναδημοσιεύσουν) βλέπουμε την μικρή Harper σε μία από τις υπερπολυτελές αίθουσες του παλατιού παρέα με τις φίλες της, ανάμεσα τους και η κόρη της σχεδιάστριας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Sun, η McCartney έχει θυμώσει πραγματικά με την κολλητή της φίλη επειδή θεωρεί ότι δεν έχει το δικαίωμα να κάνει και με τα δικά της παιδιά αυτό που κάνει τόσο εύκολα και ίσως επιπόλαια με τα δικά της. Άλλωστε είναι γνωστό ότι η Αγγλίδα σχεδιάστρια μόδας είναι αρκετά αυστηρή με την προστασία των παιδιών της από τους παπαράτσι και την όποια έκθεση τους στα social media.

 

 

 

TAGS