Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες ο αδελφός της Κιμ Κατράλ, που έγινε διάσημη σε όλο τον κόσμο μέσα από τον ρόλο της Σαμάνθα στο Sex and the City, βρέθηκε νεκρός κάτω από άγνωστες συνθήκες. 

Από εκείνη τη στιγμή η πρώην συνεργάτης της και συμπρωταγωνίστρια της, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δεν έχει σταματήσει να γράφει δημόσια λόγια αγάπης, φιλίας και συμπαράστασης προς την Κιμ και την οικογένεια της. Κάτι που απ' ότι φαίνεται είχε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτο που ήλπιζε η ίδια.

Και κάπως έτσι, πριν από μερικές ώρες, εμφανίστηκε στο Instagram ένα απίστευτο ποστ από την Κατράλ στο οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ ζητάει από την Πάρκερ να την αφήσει ήσυχη, εξηγώντας της ότι δεν χρειάζεται ούτε την αγάπη της, ούτε την στήριξη της σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή.

Μάλιστα στη λεζάντα που συνοδεύει την φωτογραφία η Κατράλ συνεχίζει σε περίπτωση που η Σάρα Τζέσικα δεν κατάλαβε. «Η μαμά μου με ρώτησε σήμερα: ‘Πότε θα σ’ αφήσει ήσυχη αυτή η υποκρίτρια η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ’.  Οι συνεχείς προσπάθειές σου επικοινωνίας είναι μια επίπονη υπενθύμιση του πόσο σκληρή ήσουν στα αλήθεια και τότε και τώρα.

Θέλω να γίνω ΠΟΛΥ σαφής (αν δεν ήμουν ήδη). Δεν είσαι οικογένειά μου, ούτε φίλη μου. Σου γράφω για να σου πω μια τελευταία φορά να σταματήσεις να εκμεταλλεύεσαι την τραγωδία μας ώστε να ξαναχτίσεις την εικόνα του καλού κοριτσιού».

 

TAGS