Η Έλντα Πανοπούλου έδωσε μία ιδιαίτερα σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην Χριστίνα Λαμπίρη και την εκπομπή της, Labiri Biri. Η ηθοποιός μίλησε για την σύγχρονη τηλεοπτική πραγματικότητα, καθώς γνωρίζει για τα καλά τον τομέα.

Από τη συζήτηση δεν ήταν δυνατό να λείψει το θέμα του Mega, μιας και η Έλντα Πανοπούλου έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με το κανάλι. Τόσο με το «Ρετιρέ», όσο και με την πρωινή εκπομπή «Μεταξύ μας», που παρουσίαζε με την Σοφία Βόσσου, θα λέγαμε πως η ηθοποιός είναι ένα από τα «παιδιά» του μεγάλου καναλιού.

Όταν λοιπόν καλέστηκε να μιλήσει, ανέφερε: «Είναι κρίμα. Πρέπει κάποτε να πάψουμε να αντιμετωπίζουμε τα αντικείμενα σαν αντικείμενα. Δεν υπάρχει μία τηλεόραση που αποφάσισε σαν ένας παγκόσμιος νους να αρχίσει να εκπέμπει. Υπάρχουν άνθρωποι πίσω από αυτά τα μέσα. Υπάρχει κάποιος που σχεδίασε έναν προγραμματισμό. Υπάρχουν νέα παιδιά, δημοσιογράφοι που τελειώσαν μία σχολή και κάναν όνειρα να μπουν στην τηλεόραση και να παράξουν έργο. Υπάρχουν άνθρωποι σαν και εμένα που ήμασταν νέοι όταν ξεκινούσαμε τη δουλειά μας στην τέχνη και ήταν όνειρό μας να εμφανιστούμε στην τηλεόραση».

Στη συνέχεια όμως ήρθε το ξέσπασμά της. «Το Mega για εμένα δεν είναι αυτοί που το δημιούργησαν, δηλαδή οι έχοντες τα χρήματα. Δεν είναι ο Μπόμπολας, δεν είναι ο Ψυχάρης, δεν είναι ο Βαρδινογιάννης. Για εμένα το Mega είναι η ζωή μου! Είναι η ευκαιρία μου! Η πραγματοποίηση των ονείρων μου. Η αλήθεια είναι ότι θα πληγούν θέσεις εργασίας για πάρα πολλά παιδιά, που βγαίνουν σήμερα στη δουλειά μας και είχαν ανάγκη την μυθοπλασία που παρήγαγε το Mega τόσα χρόνια», είπε με έμφαση η Έλντα Πανοπούλου στον αέρα της εκπομπής.

 

TAGS