Τις ώρες πριν από την είδηση ​και τη θλίψη που έφερε η προφανής αυτοκτονία του Anthony Bourdain, η φίλη του Asia Argento ήταν ενεργή στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. Η 42χρονη Ιταλίδα ηθοποιός μοιράστηκε ένα βίντεο και φωτογραφίες σαν ιστορία στο Instagram, όλη την ημέρα της Πέμπτης, συμπεριλαμβανομένης μιας με τη γεωγραφική ένδειξη της Ρώμης, αποδεικνύοντας -φαινομενικά- ότι δεν ήταν στην ίδια χώρα με τον Bourdain τη στιγμή του θανάτου του.

Ο οικοδεσπότης της εκπομπής, Parts Unknown, του CNN, ο 61χρονος Anthony Bourdain, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στη Γαλλία το πρωί της Παρασκευής από τον στενό του φίλο και Γάλλο σεφ, Eric Ripert, σύμφωνα με το CNN.

Και οι δύο δούλευαν πάνω σε ένα επερχόμενο επεισόδιο της βραβευμένης τηλεοπτικής εκπομπής του Bourdain. Η πρόσφατη ιστορία της Argento, που δημοσιεύτηκε περίπου τρεις ώρες πριν αναφερθεί για πρώτη φορά ο θάνατος του Bourdain, ήταν μια φωτογραφία της ίδιας που φορούσε ένα σκισμένο T-Shirt που έγραφε: "FUCK EVERYONE". «Ξέρεις ποιος είσαι», υπογράμμισε η ίδια σαν σχόλιο.

Η ιστορία στο Instagram της Argento έχει διαγραφεί από τότε.

Asia Argento/Instagram

Αργότερα με μια λιτή ανακοίνωση, την οποία «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η ηθοποιός Άζια Αρτζέντο, τελευταία σύντροφος του Άντονι Μπουρντέν, αποχαιρέτησε τον διάσημο σεφ.

«Ο Άντονι έδινε όλο του τον εαυτό σε ό,τι έκανε. Το λαμπερό, ατρόμητο πνεύμα του, άγγιξε και ενέπνευσε τόσο πολλούς, και η γενναιοδωρία του δεν γνώριζε σύνορα. Ήταν η αγάπη μου, ο βράχος μου, ο προστάτης μου. Είμαι παραπάνω από συντετριμμένη. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά του. Θα σας ζητούσα να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους και την δική μου» ανέφερε στην ανακοίνωσή της, που διανεμήθηκε στα μέσα ενημέρωσης.

Οι προσωπικοί λογαριασμοί της Asia και του Anthony ήταν γεμάτοι με φωτογραφίες τους κοινές ή όχι, αλλά πάντα με ενεργή συνύπαρξη. «Την λατρεύει με πάθος», έλεγαν όσοι γνώριζαν και ζούσαν από κοντά τη σχέση του Άντονι Μπουρντέν και της Άζια Αρτζέντο.

Asia Argento/Instagram
Asia Argento/Instagram

Δείτε ένα βίντεο:

 

TAGS