ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το “It girl” Lianna Perdis έχει τη δική του σειρά καλλυντικών, που χρησιμοποιεί η Κιμ Καρντάσιαν

Πηγαίνει ακόμα σχολείο, αλλά έχει ήδη τη δική της σειρά καλλυντικών και ήρθε στην Αθήνα για να φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο αυστραλιανού περιοδικού.

Το “It girl” Lianna Perdis έχει τη δική του σειρά καλλυντικών, που χρησιμοποιεί η Κιμ Καρντάσιαν

Η ελληνικής καταγωγής Lianna Perdis, κόρη του διεθνούς Ελληνοαυστραλού και Hollywood makeup artist Napoleon Perdis, είναι το ανερχόμενο “It girl” στην Αυστραλία αλλά και στη διεθνή σκηνή της μόδας. Η Lianna, που από τον Σεπτέμβριο θα πηγαίνει σχολείο στην Αθήνα καθώς μετακομίζει μόνιμα στη χώρα μας, έχει τη δική της collection make up, είναι κεντρικό πρόσωπο στις καμπάνιες του οικογενειακού brand καλλυντικών “Napoleon Perdis” και έχει δική της στήλη με beauty tips σε γνωστό περιοδικό μόδας στην Αυστραλία.

Το “It girl” Lianna Perdis έχει τη δική του σειρά καλλυντικών, που χρησιμοποιεί η Κιμ Καρντάσιαν
Η Lianna από τον Σεπτέμβριο θα πηγαίνει σχολείο στην Αθήνα καθώς μετακομίζει μόνιμα στη χώρα μας.

Τον περασμένο μήνα φωτογραφήθηκε στην Αθήνα για το εξώφυλλο του νούμερο 1 σε κυκλοφορία Αυστραλέζικου teen περιοδικού “Girlfriend”. Στη συνέντευξη, η Lianna μιλάει στο περιοδικό για τη δική της collection make up “Total Bae” που λανσαρίστηκε τον προηγούμενο μήνα καθώς και για τη σταδιακή ανάμειξή της στην εταιρεία του πατέρα της Napoleon Perdis Cosmetics. H collection “Total Bae” απευθύνεται σε κοπέλες της ηλικίας της και φυσικά δημιουργήθηκε με την καθοδήγηση του πατέρα της Napoleon Perdis. Η ιδέα αυτή προέκυψε σκεπτόμενη ως έφηβη που θέλει να έχει τα καλλυντικά που καλύπτουν τις ανάγκες της ηλικίας της. Άλλωστε ακόμη και η συσκευασία των προϊόντων αποκαλύπτει κάτι τέτοιο καθώς έχει νεανικό στυλ και σχέδια από emoji’s τα οποία λατρεύει να χρησιμοποιεί και η ίδια.

Στη συνέντευξη, η Lianna μιλάει στο περιοδικό για τη δική της collection make up “Total Bae” που λανσαρίστηκε τον προηγούμενο μήνα καθώς και για τη σταδιακή ανάμειξή της στην εταιρεία του πατέρα της Napoleon Perdis Cosmetics.
Μπαμπάς και κόρη. Ο Napoleon Perdis με τη Lianna.

Με την προβολή τους στο περιοδικό “Girlfriend” έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους πολλά διάσημα μοντέλα όπως οι Miranda Kerr, Samantha Harris, Abbey Lee Kershaw, Alyssa Sutherland και Catherine McNeil. Μάλιστα, η editor του περιοδικού Tamara Davis δήλωσε ότι: “Το Girlfriend ως ηγέτης στην αγορά έχει παρουσιάσει πολλά από τα ανερχόμενα It girls της Αυστραλίας και είμαστε ενθουσιασμένοι που φιλοξενούμε το πρώτο εξώφυλλο της Lianna”.
Για τις ανάγκες της φωτογράφισης, η ομάδα του περιοδικού με επικεφαλής τη διάσημη φωτογράφο Carlotta Moye, η οποία έχει φωτογραφίσει τις Cate Blanchett, Miranda Kerr, Rachel Bilson και πολλές άλλες επώνυμες για εξώφυλλα μεγάλων τίτλων μόδας (π.χ. Vogue, Elle, In Style, κλπ.), ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα όπου πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση της Lianna! Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι πρώτη φορά που media από την Αυστραλία επισκέπτονται την Ελλάδα για τη Lianna, καθώς τον Ιανουάριο ήρθαν στην Αθήνα αποκλειστικά για να καλύψουν το πάρτι των γενέθλιων της.

Η Kim Kardashian με Napoleon Perdis προϊόντα ομορφιάς.

Η αγάπη της οικογένειάς της για την Ελλάδα είναι γνωστή γι’ αυτό άλλωστε πρόκειται να μείνουν και μόνιμα στην Ελλάδα. Ο πατέρας της Napoleon Perdis που ως makeup artist έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως η Miranda Kerr, Debra Messing, Melissa George, Renee Zellweger, Gemma Wαrd, Rhianna μεταξύ πολλών άλλων, και έχοντας το δικό του brand καλλυντικών με καταστήματα σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και ΗΠΑ, στηρίζει και προωθεί την Ελλάδα στο εξωτερικό με κάθε ευκαιρία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το γεγονός ότι ονόμασε μια συλλογή κραγιόν καλλυντικών με ονόματα αρχαίων Ελληνίδων θεών.

Δείτε το βίντεο του shooting στην Αθήνα.

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.