Παρακολουθήσαμε τη Μέγκαν Μαρκλ να μεταμορφώνεται από φιλόδοξη Αμερικανίδα ηθοποιός στη σειρά Suits στο επόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας, να παντρεύεται σε μια τελετή που παρακολούθησαν εκατομμύρια και να παραβλέπει το βασιλικό πρωτόκολλο κάνοντας τα πρώτα της, στυλιστικά faux pas ως μέλλουσα δούκισσα. Εκτός από την ξεχωριστή, παραμυθένια ιστορία της, η Μέγκαν Μαρκλ είναι απλώς ένας άνθρωπος σαν όλους τους άλλους. Ή μήπως όχι;

Ένα βίντεο που κάνει από χθες το γύρο του ίντερντετ, φαίνεται να αμφισβητεί όχι το στυλ, όχι τους τρόπους, αλλά την ίδια την ανθρώπινη υπόσταση της Μέγκαν, κάνοντας τους πάντες να πιστεύουν ότι είναι ρομπότ. Το βίντεο δείχνει τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν να παρακολουθούν τον τελικό του Britain's Got Talent - μόνο που το πρόσωπο της Μέγκαν δείχνει αφύσικα άκαμπτο ενώ τα μάτια της παραμένουν ακίνητα- όπως αυτά μιας κούκλας. 

Δες το βίντεο.

Τι πραγματικά συμβαίνει;

Όπως αποκαλύφθηκε, το βίντεο ήταν ένα διαφημιστικό κόλπο του Μουσείου Madame Tussauds του Λονδίνου, για να προωθήσει τη νέα έκθεση κέρινων ομοιωμάτων με τίτλο Live Figures. Αυτό που φαίνεται στο βίντεο δεν είναι η Μέγκαν Μαρκλ, ούτε ο πρίγκιπας Χάρι, αλλά δύο τυχαία μέλη του κοινού τα οποία φόρεσαν μάσκες με τα πρόσωπά τους για την ανάγκη της διαφήμισης. 

Το διάσημο μουσείο αποκάλυψε τα κέρινα ομοιόματα του νέου βασιλικού ζεύγους μόλις λίγες ημέρες πριν το γάμο τους και όπως φαίνεται, η Μέγκαν και ο Χάρι είναι τα πρόσωπα-κλειδιά της προώθησης του νέου πρότζεκτ. Το Live Figures θα είναι μια διαδραστική εμπειρία του κοινού με τα ομοιώματα που επιχειρείται για πρώτη φορά. 

Το σίγουρο είναι, πάντως, ότι, με αυτόν τον τρόπο, το μουσείο κατάφερε να συζητηθεί. 

 

TAGS