Είναι ταλαντούχα, δημοφιλής και πολύ γοητευτική. Ας μην ξεχνάμε ότι έχει ερμηνεύσει έναν από τους πιο εμβληματικούς ρόλους της ελληνικής τηλεόρασης, σε μία σειρά θρύλο. Καμία άλλη δεν θα μπορούσε να ενσαρκώσει τη φωνακλού ξανθιά τηλεπαρουσιάστρια καλύτερα από την Εβελίνα Παπούλια, όπερ και εγενέτο.

Η Μαρίνα Κουντουράτου σημάδεψε την καριέρα της χαρισματικής ηθοποιού, ή για την ακρίβεια της έδωσε την απαραίτητη ώθηση ώστε να ξεκινήσει μία πολύ πετυχημένη καριέρα. Σήμερα, έχοντας πια σχεδόν 30 χρόνια στον χώρο της υποκριτικής, και αφού επέλεξε να απέχει από τα τηλεοπτικά πράγματα για την ώρα, απολαμβάνει τη «Γη της Ελιάς» για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο: Πρωταγωνιστεί η κόρη της Αφροδίτη.

Σήμερα, έχοντας πια σχεδόν 30 χρόνια στον χώρο της υποκριτικής, και αφού επέλεξε να απέχει από τα τηλεοπτικά πράγματα για την ώρα, απολαμβάνει τη «Γη της Ελιάς» για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο: Πρωταγωνιστεί η κόρη της Αφροδίτη.

Η Εβελίνα Παπούλια έχει μιλήσει πολλές φορές για την απόφαση της κόρης της να ακολουθήσει τα βήματά της, γεγονός που τη συγκινεί ιδιαίτερα. Όπως μάλιστα αποκάλυψε, παρακολουθεί τη σειρά του MEGA φανατικά.

Στον ελεύθερο χρόνο της πάντως πηγαίνει για κολύμπι, επιδεικνύοντας το καλλίγραμμο σώμα της όπως μπορείτε κι εσείς να διαπιστώσετε στις φωτογραφίες.

Kεντρική φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS