Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου όπως έκανε η ίδια γνωστό μέσα από το Πρω1νό και την τελευταία εκπομπή, δύσκολα θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Η αγαπημένη μαγείρισσα, που εμφανίζεται εδώ και πολλά χρόνια στο πλευρό της Φαίης Σκορδά, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει και την ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής.

Πρόσωπο από το στενό φιλικό της περιβάλλον μίλησε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» και εξήγησε πως όλα δείχνουν ότι η Αργυρώ δεν θα κάνει τηλεόραση του χρόνου.

«Αυτή την εποχή προέχουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις εκτός τηλεοπτικών στούντιο. Εκτός από το εστιατόριό της στην Αθήνα, ετοιμάζει κάτι στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ. Από το Φθινόπωρο τα επαγγελματικά της ταξίδια στην Αμερική θα πυκνώσουν σημαντικά, καθώς η ομογένεια εκεί την λατρεύει σαν άνθρωπο και σαν μαγείρισσα», αναφέρει πρόσωπο που τη γνωρίζει καλά.

Μάλιστα παρότι η Φαίη παραδέχτηκε ότι δεν γνώριζε για την απόφαση της Αργυρώς, οι δύο γυναίκες δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα στις μεταξύ τους σχέσεις, που παραμένουν άριστες.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ:

 

Πηγή: peoplegreece.com

TAGS