Ο Σωτήρης Ταχτσόγλου, γνωστός στο ευρύ κοινός ως ο «κακός» στις «Άγριες Μέλισσες», έχει επίσης μια πλούσια προσωπική ζωή, καθώς πρόσφατα έγινε για ακόμα μία φορά πατέρας. Το ενδιαφέρον, μάλιστα, είναι ότι ο εγγονός που έχει αποκτήσει από την πρωτότοκη κόρη του είναι μεγαλύτερος σε ηλικία από τον γιο του.

Όπως είπε, συγκεκριμένα, ο ηθοποιός στη «Φωλιά των Κου Κου», έχει ένα εγγόνι από την κόρη του, Ρεβέκκα, τον Ορφέα, που είναι 1,5 έτους. Ο υστερότοκος γιος του, Αλκίνοος, είναι μόλις ενός. «Η Ρεβέκκα έχει ένα ακόμα αδερφάκι από την πρώην γυναίκα μου, που είναι πολύ καλό παιδί κι αυτό» είπε στην εκπομπή. «Μεταξύ αστείου και σοβαρού, μου λέει, τι άλλο με περιμένει, άραγε;».

Έχει ένα εγγόνι από την κόρη του, Ρεβέκκα, τον Ορφέα, που είναι 1,5 έτους. Ο υστερότοκος γιος του, Αλκίνοος, είναι μόλις ενός.

Σε ερώτηση για το πώς βιώνει την εμπειρία της πατρότητας αυτή τη φορά, είπε στον δημοσιογράφο: «Τον ίδιο ενθουσιασμό είχα και με τη Ρεβέκκα. Με την πρώην σύντροφό μου είχαμε αφήσει τη ζωή μου στη Θεσσαλονίκη και είχαμε πάει να τη μεγαλώσουμε στο χωριό».

Ο Σωτήρης Ταχτσόγλου μίλησε επίσης για τη συνεργασία του με τις «Άγριες Μέλισσες» και, ειδικότερα, με τον Λεωνίδα Κακούρη, για τον οποίο είπε πως «είναι ένας ευγενικός γίγαντας, έχει απίστευτο χιούμορ».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης του Σωτήρη Ταχτσόγλου:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

φωτό: Glomex

TAGS