Έχουν περάσει σχεδόν 4 χρόνια από την ημέρα, που έσκασε σαν βόμβα η είδηση του πολύκροτου διαζυγίου των Μπραντ Πιτ- Αντζελίνα Τζολί  και τώρα η χολιγουντιανή σταρ σε νέα συνέντευξή της, εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στον χωρισμό.

Η διάσημη ηθοποιός εξομολογήθηκε για πρώτη φορά περισσότερα στο περιοδικό Vogue India σχετικά με το διαζύγιο και φυσικά μίλησε για το έργο της τις τελευταίες δεκαετίες ως πρέσβειρα καλής θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών.

Σε ότι αφορά το τέλος του γάμου της με τον Μπραντ Πιτ είπε «Το διαζύγιο ήταν η σωστή απόφαση για τα παιδιά. Προτεραιότητά μου παραμένει να κλείσουν οι πληγές τους. Κάποιοι έχουν εκμεταλλευτεί τη σιωπή μου και τα παιδιά βλέπουν να γράφονται ψέμματα γι’ αυτά στα ΜΜΕ αλλά τους υπενθυμίζω ότι εκείνα γνωρίζουν τη δική τους αλήθεια».

Όσον αφορά τα έξι της παιδιά, η ίδια τόνισε πως «στην πραγματικότητα είναι έξι πολύ γενναίοι, πολύ δυνατοί νέοι άνθρωποι», ενώ πρόσθεσε ότι φροντίζει λέξεις όπως “υιοθεσία” και “ορφανοτροφείο” να έχουν θετική έννοια στο σπίτι τους.

«Με τα υιοθετημένα μου παιδιά δεν μπορώ να μιλήσω για εγκυμοσύνη αλλά τους μιλάω με πολλές λεπτομέρειες και αγάπη για το ταξίδι που έκανα ώστε να τα συναντήσω και για το πώς ένιωσα την πρώτη φορά που τα κοίταξα στα μάτια. Έχουν ρίζες που εσύ δεν έχεις. Πρέπει να τις τιμήσεις. Να μάθεις από αυτές. Είναι το πιο συναρπαστικό ταξίδι που μπορείτε να μοιραστείτε», κατέληξε η σταρ.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση και το βίντεο:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS