ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Το άτομο για το οποίο μετανιώνω που δεν έκανα σεξ μαζί του είναι ο Μάρβιν Γκέι»

Η 82χρονη Τζέιν Φόντα προβαίνει σε αποκαλύψεις και μιλάει ανοιχτά για το σεξ. Επιτέλους, καιρός ήταν να πούμε κάτι και για αυτό.

«Το άτομο για το οποίο μετανιώνω που δεν έκανα σεξ μαζί του είναι ο Μάρβιν Γκέι»

Μέσα στην αναμπουμπούλα του ακτιβισμού και της αντίστασης, που απαιτεί η εποχή, η επανάσταση του σεξ έχει πάει περίπατο. Κανείς δε μιλάει για αυτό ενώ έρευνες δείχνουν πτωτικούς δείκτες ως προς τη σεξουαλική ζωή μεταξύ των ζευγαριών.

Πρόσφατα η υπέροχη Τζέιν Φόντα, στα 82 της (σε λίγο 83), μίλησε, επιτέλους, για το σεξ σε μια συνέντευξη στους New York Times.

Η Τζέιν Φόντα παντρεύτηκε τον Ροζέ Βαντίμ το 1965 αποκτώντας μια κόρη, την Βανέσσα Βαντίμ. Το 1973 παντρεύτηκε τον Τομ Χάιντεν κι έμεινε παντρεμένη μαζί του για 17 χρόνια. Οι δυο είναι γονείς του, 47χρονου σήμερα, Τρόι Γκάριτι. Το 1991 παντρεύτηκε τον Τεντ Τέρνερ και χώρισαν το 2001.

Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης, η Τζέιν Φόντα αναφέρθηκε σε έναν άνδρα με τον οποίο μετάνιωσε που δεν έκανε σεξ, στο ξεκίνημα της καριέρας της. «Η μεγαλύτερη λύπη σας είναι πως δεν κάνατε ποτέ σεξ με τον Τσε Γκεβάρα» είπε η δημοσιογράφος των Times, Μορίν Ντόουντ, στην ηθοποιό, η οποία απάντησε ευθύς αμέσως: «Όχι, δεν τον σκέφτομαι καθόλου» εξήγησε. «Αυτό που σκέφτομαι όμως και που είναι το άτομο για το οποίο μετανιώνω που δεν έκανα σεξ μαζί του είναι ο Μάρβιν Γκέι».

«Διάβασα πως είχε τη φωτογραφία μου στο ψυγείο του. Το έμαθα αυτό πολύ αργότερα, αφότου είχε πεθάνει»

«Εκείνος ήθελε, αλλά εγώ δεν το έκανα» παραδέχτηκε. «Ήμουν παντρεμένη με τον Τομ (Χέιντε). Συναντούσα πολλούς καλλιτέχνες προσπαθώντας να του εξασφαλίσω συναυλίες και η γυναίκα που με βοηθούσε σε αυτό, με σύστησε τότε στον Μάρβιν Γκέι».

«Σας παρακαλώ, πείτε μου ότι προσπάθησε να σας ρίξει με τη φράση "σεξουαλική θεραπεία" ("Sexual Healing" είναι ο τίτλος μίας από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του τραγουδιστή)» συνέχισε η δημοσιογράφος με την Τζέιν Φόντα να απαντά: «Τη χρειαζόμουν, αλλά δεν το είπε, όχι. Αλλά μετά διάβασα πως είχε τη φωτογραφία μου στο ψυγείο του. Το έμαθα αυτό πολύ αργότερα, αφότου είχε πεθάνει».

Στην ερώτηση για την σεξουαλική εμπειρία της με τον Μάρλον Μπράντο, με τον οποίο συμπρωταγωνίστησε στο δράμα του 1966 «The Chase», η Τζέιν Φόντα δήλωσε ότι «ήταν απογοητευτικός». Δεν παρέλειψε να τον χαρακτηρίσει, όμως, ως έναν «σπουδαίο ηθοποιό».

Δείτε την πρόσφατη συνέντευξή της στην Tiffany Haddish στο κανάλι της Έλεν Ντε Τζενέρις, όπου μεταξύ άλλων παραδέχεται ότι δεν έχει χρόνο για σεξ καθώς και όλο το στόρι με τον Μάρβιν Γκέι:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.

25 Απρ 2024

Κατερίνα Βρανά: "Κλείνω 7 χρόνια φέτος από την ημέρα που δεν πέθανα"

Αυτή είναι η "εορταστκή εβδομάδα επιβίωσης" όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια που 7 χρόνια πριν έδωσε μάχη για τη ζωή της.

24 Απρ 2024

"Προσκυνητής" στο Πανεπιστήμιο Columbia o Αλκίνοος Ιωαννίδης- η ομιλία του και η ακύρωση της συναυλίας

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης βρίσκεται στο πλευρό των φοιτητών αμερικανικών πανεπιστημίων που μάχονται για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση των παλαιστινιακών εδαφών. Τοὺς τραγούδησε τον "Προσκυνητή".

24 Απρ 2024

Κάρις Ζέτα Ντάγκλας: Έκλεισε τα 21 με ένα iconic φόρεμα της μαμάς της - Το είχε φορέσει πριν από 25 χρόνια

Το μεταξωτό ροζ φόρεμα Ungaro με τη δαντέλα που είχε φορέσει η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς το 1999, όταν βραβεύτηκε για τον ρόλο της στην ταινία "Η μάσκα του Ζορρό".

24 Απρ 2024

Βίκυ Καγιά: "Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σ’αγαπώ"

Πέθανε ο πατέρας της Βίκυς Καγιά: Το συγκινητικό αντίο.