Καλεσμένος ο Δημήτρης Μάρκος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2Night Show», του αφηγήθηκε για πρώτη φορά μια τρομακτική εμπειρία, που θα μπορούσε να του είχε στοιχίσει τη ζωή: όταν τον πήρε ο ύπνος πάνω στο τιμόνι και μάλιστα ενώ οδηγούσε στη λεωφόρο Κηφισίας.

«Έκανα ραδιοφωνική εκπομπή 5 με 6 το πρωί. Το έκοψα όταν κινδύνευσα να σκοτωθώ» είπε ο δημοσιογράφος, προσθέτοντας: «Ανεβαίνω μια φορά την Κηφισίας και ρίχνει ψιλόβροχο. Εγώ κοιμόμουν πάντα μία η ώρα. Μια μέρα έχοντας κοιμηθεί μία το πρωί ξύπνησα στις 4, και στις 5 παρά πήγαινα στο ραδιόφωνο. Στην Αγία Βαρβάρα, κάπου εκεί στο Ψυχικό, με παίρνει ο ύπνος και βλέπω κόκκινο μπροστά μου. Πατάω φρένο, το αμάξι παίρνει δέκα σβούρες, δεν χτυπάω στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, βρίσκομαι ξαφνικά στο αντίθετο ρεύμα, στην κάθοδο της Κηφισίας και βλέπω στα 100 μέτρα, μπροστά μου, να κατεβαίνουν λεωφορεία, νταλίκες, αυτοκίνητα. Με περισσή ψυχραιμία βάζω ξανά πρώτη και φεύγω στο ρεύμα της ανόδου».

«Μια μέρα έχοντας κοιμηθεί μία το πρωί ξύπνησα στις 4, και στις 5 παρά πήγαινα στο ραδιόφωνο. Στην Αγία Βαρβάρα, κάπου εκεί στο Ψυχικό, με παίρνει ο ύπνος και βλέπω κόκκινο μπροστά μου».

Όπως συνέχισε ο Μάρκος: «Φτάνω στο μικρόφωνο του Real μετά από 10 λεπτά και λέω: “Φίλες και φίλοι, αγαπημένοι, καλημέρα σε όλες και όλους, η ζωή είναι ωραία! Και κάποια στιγμή, αργότερα, τους αφηγήθηκα και το περιστατικό. Από θαύμα ζω, όπως καταλαβαίνεις».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: YouTube
 

TAGS