Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2Night Show» για σοβαρές περιπέτειες υγείας που έχουν αφήσει «χαρακιές» όχι μόνο στο σώμα αλλά και στην ψυχή του. «Στα 13 κόντεψα να χάσω το νεφρό μου, έκανα μια πολύ σοβαρή επέμβαση» είπε.

«Γενικά, είμαι σφαγμένος, γεμάτος τομές σε όλο μου το κορμί, αλλά είναι τα παράσημά μου, για να μου θυμίζουν το τι πέρασα»

Αργότερα, και συγκεκριμένα πριν από τρία χρόνια, ενεπλάκη σε ένα μεγάλο τροχαίο ατύχημα. «Γενικά, είμαι σφαγμένος, γεμάτος τομές σε όλο μου το κορμί, αλλά είναι τα παράσημά μου, για να μου θυμίζουν το τι πέρασα. Έχω κάνει τατουάζ σε όλες μου τις τομές. Δεν αγάπησα ποτέ τα σημάδια μου. Ήθελα με κάποιον τρόπο να τα στολίσω» σχολίασε ο τραγουδιστής και πρόσθεσε, σχετικά με το τροχαίο:

«Μετά το ατύχημα ήρθα πιο κοντά στην οικογένειά μου. Ο αδερφός μου ήταν οκτώ χρόνια στο εξωτερικό και με αφορμή το τρακάρισμα που μου συνέβη επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα. Μετά το ατύχημα έβαλα τη ζωή μου στις βάσεις που επέλεξα αποκλειστικά και μόνο εγώ. Γιατί συνήθως ζούμε τη ζωή μας έτσι όπως μάς επιτάσσουν η μόδα, οι συνεργάτες, αυτό που φανταζόμαστε για εμάς καλό, αλλά δεν το θέλουμε πραγματικά. Εγώ από εκείνη τη μέρα αποφάσισα να κάνω αυτά ακριβώς που θέλω και να έχω αυτούς ακριβώς που θέλω».

«Μετά το ατύχημα έβαλα τη ζωή μου στις βάσεις που επέλεξα αποκλειστικά και μόνο εγώ. Γιατί συνήθως ζούμε τη ζωή μας έτσι όπως μάς επιτάσσουν η μόδα, οι συνεργάτες, αυτό που φανταζόμαστε για εμάς καλό»

Περιγράφοντας το ατύχημα, ο Ηλίας Βρεττός είπε: «Ζω από θαύμα. Το αυτοκίνητο ήταν μια άμορφη μάζα. Ήμουν εγκλωβισμένος μέσα σε αυτήν 50 λεπτά. Έκοψαν τις λαμαρίνες για να με βγάλουν. Η παραμόρφωση της καμπίνας ήταν τέτοια, που οι πραγματογνώμονες και οι ειδικοί από αντίστοιχα τρακαρίσματα που έχουν δει είπαν ότι με τέτοια παραμορφωμένη καμπίνα, δεν βγαίνεις ζωντανός από τη θέση του συνοδηγού όπου ήμουν εγώ».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: Glomex 
 

TAGS