Πολύ δύσκολες ώρες περνάει η Ιρλανδή τραγουδίστρια Σινέντ Ο'Κόνορ που δίνει εδώ και χρόνια μάχη με τη διπολική διαταραχή και την κατάθλιψη. 

Η 53χρονη τραγουδίστρια που έγινε σούπερ σταρ στα 90's όταν τραγούδισε με συγκλονιστικό τρόπο την τεράστια επιτυχία «Nothing Compares To You» προσπαθεί να αντιμετωπίσει με φαρμακευτική αγωγή τους δαίμονες της, ωστόσο, όλα δείχνουν πως το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

Η τραγουδίστρια έστειλε SOS μήνυμα στους θαυμαστές της μέσω Twitter, στο οποίο τους παρακαλούσε να της στείλουν φαγητό, αφού δεν είναι σε θέση να βγει από το σπίτι της για να ψωνίσει.

Όπως εξήγησε η ίδια έχει σχεδόν παραλύσει από τη διαταραχή άγχους που την ταλαιπωρεί και την κρατά τρομοκρατημένη μέσα στο σπίτι.

Στα tweets που δημοσίευσε γράφει μεταξύ άλλων:

 

 

«Ζω κρυφά με μια φυσική παράλυση, ένα τραύμα που σχετίζεται με την ιδιαίτερα χαμηλή αυτοεκτίμησή μου τα τελευταία χρόνια και μήνες και εβδομάδες. Τις τελευταίες μέρες δεν τρώω γιατί με έκανε τόσο αγοραφοβική που δεν μπορώ να βγω στα καταστήματα. Και πεινάω».

«Θα έτρωγα ακόμη και το γαμ@@@ πόδι του Αμνού του Θεού».

«Μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχουν στην Ιρλανδία delivery γευμάτων για ανθρώπους με διαταραχές που η ικανότητά τους να αυτοτεξυπηρετηθούν μειώνεται;».

«Ζω σήμερα σε ένα πολύ απομακρυσμένο μέρος της χώρας, οπότε οι παραδόσεις από τα παντοπωλεία δεν είναι επιλογή».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κεντρική φωτογραφία: YouTube

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS