Η Νάντια Κοντογεώργη έδωσε νέα συνέντευξη στο «Happy Day» και την Τίνα Μεσσαροπούλου, όπου μίλησε κυρίως για την εμπειρία της από την εκπομπή «Φλερτ» αλλά και τη σχέση της με τη μητρότητα, την ομορφιά, το πέρασμα του χρόνου. 

«Είναι μια δίωρη εκπομπή και αισθάνομαι κάθε φορά λες και έχω κάνει 3-4 φορές πρεμιέρα» σχολίασε η ηθοποιός που έγινε και παρουσιάστρια. «Στην πρεμιέρα ήμουν σε ένα πέλαγος και προσπαθούσα να επιβιώσω». Η ίδια συνέχισε λέγοντας ότι αποφεύγει να κάνει στους καλεσμένους της ερωτήσεις που δεν θα ήθελε να κάνουν στην ίδια, που θα τους φέρουν σε δύσκολη θέση. «Εγώ έχω έρθει σε δύσκολη θέση όταν μου έκαναν συνέντευξη», παραδέχτηκε.

Η Μεσσαροπούλου τη ρώτησε πώς ένιωσε που αποφάσισε, πριν από χρόνια, να αφήσει τη Νομική για να αφοσιωθεί στην υποκριτική. Κι εκείνη απάντησε: «Φοβήθηκα ότι δεν υπάρχει η ασφάλεια μιας άλλης επιλογής. Βέβαια η ορμητικότητα της νεότητάς μου με είχε οδηγήσει στο να πω ότι δεν θέλω να έχω plan b, για να βάλω όλη μου την ενέργεια στο plan a. Και ίσως να συμφωνώ ακόμα με αυτό, στα 37 μου».

Η πρεμιέρα της εκπομπής της προκάλεσε κρίσεις πανικού, όπως παραδέχτηκε, οι οποίες επέστρεψαν μετά από μία δεκαετία. «Προφανώς και δεν είναι εύκολο, γι’ αυτό πήγα και ζήτησα βοήθεια. Κάνω ψυχοθεραπεία πολλά χρόνια και όπου μπορώ το λέω και το συνιστώ».

Όταν ρωτήθηκε αν σκεφτόταν ποτέ το νυφικό, είπε πως όχι, προσθέτοντας όμως ότι «τώρα, τα τελευταία δύο χρόνια, έχει αρχίσει να με συγκινεί όλο αυτό με τη μητρότητα. Ακόμα δεν με πιέζει χρονικά, αλλά ούτε η επιθυμία και η ανάγκη μου είναι τόσο μεγάλες που να με πιέζουν». 

Για την εικόνα της στον καθρέφτη, σχολίασε η Νάντια Κοντογεώργη: «Ποτέ δεν ένιωθα όμορφη, θεωρούσα πάντα ότι είμαι τσαχπίνα. Βλέπω παλιές μου φωτογραφίες και λέω ότι κρίμα να μην ένιωθα όμορφη τότε. Τώρα καθώς περνούν τα χρόνια νιώθω λίγο πιο όμορφη». Η ίδια αποδίδει την αποδοχή του εαυτού της τόσο στην ψυχοθεραπεία, όσο και στο ίδιο το γεγονός ότι μεγαλώνει.

Δείτε τη συνέντευξη:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS