Βίωσε μία από τις πιο σκληρές απώλειες της ζωής της τον περασμένο Μάιο, όταν η αγαπημένη της μητέρα «έφυγε» από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο. Πάλεψε γενναία για τέσσερα χρόνια αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Όπως ήταν φυσικό, η ζωή των αγαπημένων της και ειδικά της κόρης της, Μαρίας Μενούνος, άλλαξαν δραστικά.

Τώρα, η διάσημη ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια έχει να διαχειριστεί ακόμη μία απώλεια, καθώς η παρένθετη μητέρα, που «αγαπούσε» δεν κατάφερε να συλλάβει για λογαριασμό της Μενούνος και του συζύγου της, Κέβεν Άντεργκαρο, γεγονός που τους αναγκάζει να την αντικαταστήσουν.

«Νιώθω ότι τίποτα δεν λειτουργεί», είπε απογοητευμένη σε πρόσφατη συνέντευξή της. «Ο γιατρός μας είπε ότι η συγκεκριμένη παρένθετη μητέρα δεν μπορεί να ταιριάξει με εμάς και θα πρέπει να αναζητήσουμε μία άλλη. Είμαι πολύ στενοχωρημένη γιατί την κοπέλα αυτή πραγματικά την αγαπούσα. Μετά την απώλεια της μητέρας μου, είναι ο δεύτερος αγαπημένος άνθρωπος που “χάνω” μέσα σε λίγους μήνες» ολοκλήρωσε.

Είμαι πολύ στενοχωρημένη γιατί την κοπέλα αυτή πραγματικά την αγαπούσα. Μετά την απώλεια της μητέρας μου, είναι ο δεύτερος αγαπημένος άνθρωπος που “χάνω” μέσα σε λίγους μήνες

Η Μενούνος παντρεύτηκε το 2017 και το 2018 ανακοίνωσε ότι σκέφτεται να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας. Τα πράγματα ωστόσο δεν έχουν πάει όπως υπολόγιζαν. «Ίσως αυτό να είναι ένα σημάδι ότι τελικά δεν θα καταφέρω να γίνω ποτέ μητέρα. Αρχίζω και σκέφτομαι: Μήπως είμαι πολύ μεγάλη; Μήπως είμαι πολύ κουρασμένη;».

Κεντρική φωτογραφία: Splash News / Ideal Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS