Μία απολαυστική φωτογραφία από το παρελθόν ανέβασε στο ίνσταγκραμ η Κάθριν Τζέτα Τζόουνς, στην οποία την βλέπουμε να κάθεται σε μία καρέκλα, φορώντας μίας εντυπωσιακή τουαλέτα, και τον Τζορτζ Κλούνεϊ πεσμένο στα γόνατα να της κάνει πεντικιούρ. 

Ο διάσημος ηθοποιός μοιάζει πολύ συγκεντρωμένος στο έργο του και δείχνει να ξέρει πολύ καλά τι κάνει, όσο παράξενο κι αν ακούγεται. «Καλώ τον Τζορτζ Κλούνεϊ. Ναι! Ήρθε η ώρα για ένα πεντικιούρ» έγραψε η βραβευμένη Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία, ενθουσιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους, αλλά και αυτούς του αγαπημένου Τζορτζ Κλούνεϊ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε τραβήχτηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία, αλλά το πιθανότερο είναι ανήκει στο μακρινό, πλέον, 2003 την εποχή που γύριζαν μαζί την ταινία «Αβάσταχτη γοητεία».

Δείτε την ανάρτηση της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Αν και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς δεν αποκαλύπτει τη χρονολογία της φωτογραφίας, με μια έρευνα στο διαδίκτυο βρήκαμε ότι χρονολογείται το 2003, όταν οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην ταινία «Αβάσταχτη Γοητεία».

Αφορμή της φωτογραφία ίσως να ήταν τα 59α γενέθλια του Τζορτζ Κλούνεϊ, τα οποία γιόρτασε την Τετάρτη.

 

Kεντρική φωτογραφία: AΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS