Την παραίτησή της από την θέση της διευθύντριας προγράμματος του ΣΚΑΪ φέρεται να υπέβαλε στην διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού η Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

Αν και οι επίσημοι λόγοι δεν έχουν γίνει γνωστοί, οι πληροφορίες θέλουν το κλίμα εντός του σταθμού να έχει γίνει ιδιαίτερα πιεστικό για την ίδια, κυρίως με τις κόντρες της με την διευθύνουσα σύμβουλο Εύη Κουτσαφτάκη. Και αυτό, παρά την ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία του ψυχαγωγικού προγράμματος του ΣΚΑΪ, το οποίο υπό την διεύθυνση της κας Μαραγκουδάκη έχει φέρει ψηλά το κανάλι στους πίνακες τηλεθέασης.

Οι πληροφορίες εντός του καναλιού κάνουν λόγο για καθημερινές διαφωνίες και εντάσεις μεταξύ των δύο ισχυρών κυριών, καθώς η κ. Μαραγκουδάκη είχε περιοριστεί σημαντικά και κάποιοι αναφέρουν ότι δεν είχε τη δυνατότητα ούτε καν να επιλέξει τους παρουσιαστές των εκπομπών της ψυχαγωγίας.

Πηγές αναφέρουν ότι έγινε προσπάθεια να μεταπειστεί, ωστόσο αυτό δεν επετεύχθη

Η κ.Μαραγκουδάκη θα παραμείνει στον ΣΚΑΪ μέχρι και το τέλος της επόμενης εβδομάδας, οπότε και θα ενημερώσει αυτούς που θα τη διαδεχθούν στην θέση της διεύθυνσης προγράμματος.

Η ίδια αποφεύγει να απαντήσει στα τηλεφωνήματα και μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει την παραμικρή δήλωση στον Τύπο.

Ωστόσο, έχει ήδη διαρρεύσει πως έχουν γίνει ραντεβού με το STAR και το «Ε» και ενδεχομένως ένα από τα δύο κανάλια να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της κυρίας Μαραγκουδάκη.

Aργά το βράδυ, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα, ανήρτησε το τραγούδι "Το μηδέν" διασκευασμένο από του Onirama, σχολιάζοντας στη λεζάντα που το συνόδευε "Κάπως έτσι...".

"Τη ζωή μου μηδενίζω, Πάει να πει πως ξαναρχίζω, Τη ζωή μου μηδενίζω, Πίσω δεν ξαναγυρίζω...", είναι κάποιοι από τους στίχους του κομματικού.

Δείτε τι έλεγε μετά τη λήξη του Survivor, για το οποίο χρεώθηκε μεγάλο μέρος της επιτυχίας του:

 

Πηγή: mononews.gr

TAGS