Η Χριστίνα Ψάλτη, η τελευταία σύζυγος του Στάθη Ψάλτη, τον περασμένο Ιούλιο απέκτησε το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι, με τον καινούριο της σύντροφο. Μόλις ανέβασε την πρώτη φωτογραφία της μπέμπας, στο καρότσι της, σε μια νέα ανάρτηση στο Instagram, που συνοδεύει με την εξής λεζάντα: «Όλου του κόσμου οι Κυριακές...λάμπουν στο πρόσωπο σου...τι χρώματα τι μουσικές μες στο χαμόγελο σου! Kαλή και ευλογημένη Κυριακή σε όλους!».

Ο Στάθης Ψάλτης πέθανε τον Απρίλιο του 2017 και ήταν γνωστό ότι υπέφερε από καρκίνο. Ωστόσο ο αδερφός του σε μια μεταγενέστερη συνέντευξη που έδωσε άλλαξε τα δεδομένα, υποστηρίζοντας ότι την περίοδο του θανάτου του η κατάσταση της υγείας του παρουσίαζε βελτίωση και πως τελικά έφυγε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη

Η Χριστίνα ξαναέχτισε την προσωπική ζωή της μαζί με τον Αντώνη Καρδάρη, επιχειρηματία από τον χώρο της εστίασης, πριν από περίπου ενάμιση χρόνο. Όταν μετακόμισαν μαζί, στο κέντρο της Αθήνας, η χήρα του Ψάλτη παρόλο που συνέχισε να ασχολείται με το θέατρο προσπάθησε να προστατεύσει την ιδιωτικότητά της από τα media, μεταξύ άλλων κρατώντας την είδηση της εγκυμοσύνης της μυστική.

Δείτε το νέο Instagram story της Χριστίνας Ψάλτη με την κόρη της:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS