ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Tι θα γίνει στο sequel του Λόγω Τιμής; Οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση της σειράς

Αυτοί είναι οι νέοι ηθοποιοί που μπαίνουν στη σειρά και φέρνουν τα πάνω-κάτω στην ιστορία.

Tι θα γίνει στο sequel του Λόγω Τιμής; Οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση της σειράς

Λόγω Τιμής, 20 χρόνια μετά. Όσοι θυμούνται ακόμα καθαρά το φινάλε της σειράς, πίσω στο μακρινό 1998, ίσως είναι σε θέση να κάνουν μαντεψιές σχετικά με το τι θα γίνει στο πολυαναμενόμενo sequel. Η Ηρώ είναι ακόμα με τον Μάνο; Η Μάνια έγινε ευτυχισμένη στο πλευρό του Φώτη; H Aθηνά γύρισε από το Λονδίνο; O Mιχάλης έγινε δικηγόρος μεγάλος και τρανός;

Οι 7 πρωταγωνιστές της σειράς έχουν κάνει ήδη γνωστό, ο καθένας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, ότι τα γυρίσματα άρχισαν. Οι φήμες μάλιστα υποστηρίζουν πως τον ερχόμενο Οκτώβριο θα δούμε το πρώτο επεισόδιο στις οθόνες μας.

Οι συντελεστές της σειράς κρατούν σιγή ιχθύος σχετικά με το ποια θα είναι η υπόθεση του sequel της σειράς, και είναι απόλυτα λογικά, αφού αυτό είναι το σημείο για το οποίο ανυπομονούμε όλοι περισσότερο. Ωστόσο μερικές πρώτες πληροφορίες έφτασαν ήδη σε εμάς και ανοίγουν ακόμα περισσότερο την όρεξη, ειδικά σε όσους υπήρξαν πραγματικά μεγάλοι φαν της παρέας από την Πάτρα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα διάφορα ρεπορτάζ που πυκνώνουν εδώ και μέρες, διάφορα νέα ονόματα ακούγεται πως θα μπουν δυναμικά στην πλοκή της σειράς, ανάμεσα τους κι αυτά των Μαρία Ναυπλιώτου, Γιώργου Χρυσοστόμου και Λούκιας Μιχαλοπούλου. Άλλες πληροφορίες αναφέρονται στην ηθοποιό Μαρία Παπαφωτίου η οποία θα υποδυθεί το πρόσωπο που μπαίνει δυναμικά στη ζωή του Δημήτρη Αλεξανδρή (Βασίλης) για να την αναστατώσει για τα καλά.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς ξεκίνησαν ήδη εντατικές πρόβες, για τα πρώτα γυρίσματα, ενώ την Τετάρτη η Βίκυ Βολιώτη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε ένα ποστ άκρως αποκαλυπτικό.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μία φωτογραφία με τους πρωταγωνιστές της σειράς, γράφοντας: «Αρχίσαμε! Πρώτη μέρα γύρισμα!!! Δημήτρης Αλεξανδρής και Αντιγόνη Αλικάκου εν δράσει. Συνεργείο σε πλήρη σύνθεση, όλοι υπέροχοι, όλοι τρελά χαρούμενοι..»

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram.

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.