Λόγω Τιμής, 20 χρόνια μετά. Όσοι θυμούνται ακόμα καθαρά το φινάλε της σειράς, πίσω στο μακρινό 1998, ίσως είναι σε θέση να κάνουν μαντεψιές σχετικά με το τι θα γίνει στο πολυαναμενόμενo sequel. Η Ηρώ είναι ακόμα με τον Μάνο; Η Μάνια έγινε ευτυχισμένη στο πλευρό του Φώτη; H Aθηνά γύρισε από το Λονδίνο; O Mιχάλης έγινε δικηγόρος μεγάλος και τρανός;

Οι 7 πρωταγωνιστές της σειράς έχουν κάνει ήδη γνωστό, ο καθένας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, ότι τα γυρίσματα άρχισαν. Οι φήμες μάλιστα υποστηρίζουν πως τον ερχόμενο Οκτώβριο θα δούμε το πρώτο επεισόδιο στις οθόνες μας. 

Οι συντελεστές της σειράς κρατούν σιγή ιχθύος σχετικά με το ποια θα είναι η υπόθεση του sequel της σειράς, και είναι απόλυτα λογικά, αφού αυτό είναι το σημείο για το οποίο ανυπομονούμε όλοι περισσότερο. Ωστόσο μερικές πρώτες πληροφορίες έφτασαν ήδη σε εμάς και ανοίγουν ακόμα περισσότερο την όρεξη, ειδικά σε όσους υπήρξαν πραγματικά μεγάλοι φαν της παρέας από την Πάτρα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα διάφορα ρεπορτάζ που πυκνώνουν εδώ και μέρες, διάφορα νέα ονόματα ακούγεται πως θα μπουν δυναμικά στην πλοκή της σειράς, ανάμεσα τους κι αυτά των Μαρία Ναυπλιώτου,  Γιώργου Χρυσοστόμου και Λούκιας Μιχαλοπούλου. Άλλες πληροφορίες αναφέρονται στην ηθοποιό Μαρία Παπαφωτίου η οποία θα υποδυθεί το πρόσωπο που μπαίνει δυναμικά στη ζωή του Δημήτρη Αλεξανδρή (Βασίλης) για να την αναστατώσει για τα καλά.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς ξεκίνησαν ήδη εντατικές πρόβες, για τα πρώτα γυρίσματα, ενώ την Τετάρτη η Βίκυ Βολιώτη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε ένα ποστ άκρως αποκαλυπτικό.  

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μία φωτογραφία με τους πρωταγωνιστές της σειράς, γράφοντας: «Αρχίσαμε! Πρώτη μέρα γύρισμα!!! Δημήτρης Αλεξανδρής και Αντιγόνη Αλικάκου εν δράσει. Συνεργείο σε πλήρη σύνθεση, όλοι υπέροχοι, όλοι τρελά χαρούμενοι..» 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram.

TAGS