Η Μπλέικ Λάιβλι και ο Ράιν Ρέινολντς έχουν καταφέρει να ισοπεδώσουν όλες τις στερεοτυπικές, παγιωμένες αντιλήψεις που έχουμε για τα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Αγαπημένοι, χαλαροί, καθημερινοί και ισορροπημένοι δείχνουν να απολαμβάνουν τη σχέση και την οικογένεια τους με όσο πιο απλό τρόπο γίνεται, κάνοντας διαρκώς πλάκα ο ένας στον άλλο και τρολάροντας τους εαυτούς τους και τον γάμο τους.

Το πιο πρόσφατο βιντεάκι τους στο ίνσταγκραμ έρχεται να επιβεβαιώσει όλα τα παραπάνω καθώς οι δύο ηθοποιοί χάρισαν στους διαδικτυακούς τους φίλους ένα απολαυστικό στιγμιότυπο από την ιδιωτική τους ζωή. Αυτό κατά το οποίο ο Ρέινολντς βάφει, μέσα στο μπάνιο του σπιτιού τους, τα μαλλιά της Λάιβλι. 

Μπροστά στον καθρέφτη το ζευγάρι πιάνει τούφα-τούφα τα μακριά μαλλιά της Μπλέικ και ο ηθοποιός περνάει τη βαφή με φοβερή μαεστρία που θα ζήλευε και επαγγελματίας κομμωτής. Το σύντομο βιντεάκι συνοδεύεται και από ένα τραγούδι, το God Only Knows των Beach Boys, το οποίο δηλώνει ξεκάθαρα «Μόνο ο θεός ξέρει τι θα έκανα χωρίς εσένα». 

Δείτε το βίντεο:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS