Είναι γνωστό ότι μερικοί σελέμπριτι δεν θέλουν να τους κοιτούν στα μάτια οι θαυμαστές τους (ούτε καν οι συνεργάτες τους), και, όταν χρειάζεται να τους μιλήσουν, απαιτούν να το κάνουν με το βλέμμα χαμηλωμένο. Εκείνοι, όμως, δύσκολα μπορούν να συγκρατηθούν όταν έχουν την τύχη να τους συναντήσουν για πρώτη φορά από κοντά.

Ένα αντίστοιχο περιστατικό συνέβη πρόσφατα και με την Μπιγιονσέ. Η σταρ με τους εκατομμύρια φαν ανά τον κόσμο είχε πάει, μαζί με τον σύζυγό της, Jay Z, να παρακολουθήσει αγώνα NBA σε στάδιο του Οχάιο, ανάμεσα στις ομάδες Cleveland Cavaliers και Τhe Golden State Warriors.

Ξαφνικά, λοιπόν, το βλέμμα της διάσημης τραγουδίστριας διασταυρώθηκε με ενός άλλου θεατή, ο οποίος καθόταν δίπλα στον σύζυγό της.

Αμέσως, η εικόνα απαθανατίστηκε, αναρτήθηκε στο ίντερνετ και τα social media και πολλοί χρήστες δεν δίστασαν να διακωμωδίσουν το περιστατικό

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η «Huffington Post», η οποία δημοσίευσε τη φωτογραφία, συνοδεύοντάς την με το χιουμοριστικό σχόλιο:

«Ποτέ μην κοιτάς την Μπιγιονσέ στα μάτια, ηλίθιε».

Άλλος χρήστης έγραψε:

«Μην τολμήσεις να με ξανακοιτάξεις έτσι».

Ωστόσο, όσοι τρόλαραν το περιστατικό, έπεσαν προφανώς από τα σύννεφα όταν ο ίδιος ο άνδρας που φαίνεται στη φωτογραφία απάντησε μέσω Twitter, εξηγώντας τι πραγματικά είχε συμβεί.

«Είμαι ο τύπος στη φωτογραφία. Και η Μπιγιονσέ και ο Jay Z ήταν εξαιρετικά ευγενικοί και προσιτοί. Η φωτογραφία ήταν δική της ιδέα».

Και συνέχισε περιγράφοντας:

«Μετά, της έδειξα την ανάρτηση στη Huffington Post, σκεφτήκαμε ότι ήταν πολύ αστεία και εκείνη είχε την ιδέα για την αμέσως επόμενη φωτογραφία». 

«Ποιος κοιτάει ποιον τώρα», σχολίασε ο άνδρας με χιούμορ, δίνοντας τέλος στην παρεξήγηση και στα κακόβουλα σχόλια περί βεντετισμού της δημοφιλούς σταρ. 

TAGS