Ένα πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει την υπόθεση και γενικά την οντότητα της Σαρλίν, συζύγου του Αλβέρτου του Μονακό και μητέρα των δύο μικρότερων παιδιών του. Η πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης, βρίσκεται στη Νότια Αφρική, που είναι η γενέτειρά της, από τον περασμένο Ιανουάριο, ούσα ανήμπορη να ταξιδέψει ώστε να βρεθεί κοντά στην οικογένειά της.

Σύμφωνα με όσα έχουμε μάθει μέχρι στιγμής, η εντυπωσιακή Σαρλίν πάσχει από μία σοβαρή μόλυνση σε λαιμό, αυτιά και μύτη, η οποία δεν της επιτρέπει να ταξιδέψει. Μάλιστα από τη στιγμή της διάγνωσης, έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές ενώ έχει υποβληθεί και σε 4ωρο σοβαρή επέμβαση με ολική νάρκωση.

Μάλιστα από τη στιγμή της διάγνωσης, έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές ενώ έχει υποβληθεί και σε 4ωρο σοβαρή επέμβαση με ολική νάρκωση.

Την Τετάρτη το βράδυ, αντιμετώπισε ακόμη μία κρίση, καθώς λιποθύμησε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, από το οποίο ωστόσο πήρε εξιτήριο την επόμενη μέρα.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Αλβέρτος, μαζί με τα δίδυμα παιδιά τους, βρέθηκαν στο πλευρό της συζύγου του καθώς ταξίδεψαν στην ιδιαίτερη πατρίδα της προκειμένου να τη συναντήσουν. Η κοινή τους φωτογραφία, που τους δείχνει αγκαλιασμένους να χαμογελούν στον φακό έκανε τον γύρο του κόσμου, ενώ εμφανής ήταν η προσπάθεια του πρίγκιπα να αποδείξει ότι ο γάμος του είναι ακόμα ζωντανός και υγιής. Κάτι που δεν θα μπορούσαμε να πούμε για τη Σαρλίν η οποία έδειχνε ιδιαίτερα καταβεβλημένη.

Η γλώσσα του σώματος φανέρωνε μεγάλη απόσταση και κανένα συναισθηματικό δέσιμο ανάμεσα στο ζευγάρι, κάτι που ίσως να εξηγείται και από την κίνηση του Αλβέρτου τον Ιούλιο όταν σε επίσημη εκδήλωση του πριγκιπάτου, συνοδεύτηκε από την πρώην ερωμένη του και το παιδί τους, γεγονός που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Kεντρική φωτογραφία: Splash News/ Ideal image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS