Ξεκίνησε από το χώρο της μουσικής ως μέλος ενός εμβληματικού γυναικείου ποπ συγκροτήματος των late 90s - τις Spice Girls- και σήμερα είναι μια επιτυχημένη σχεδιάστρια με ιδιαίτερη, μίνιμαλ αισθητική και μια δυναμική και πρωτοπόρα επιχειρηματίας.

Ο χώρος της τέχνης ήταν ακόμη ανεξερεύνητος επιχειρηματικά για τη Βικτόρια Μπέκαμ, παρά το γεγονός ότι η ίδια και ο σύζυγός της Ντέιβιντ είναι συλλέκτες έργων σύγχρονων καλλιτεχνών.

 

 

Όμως, πλέον η Μπέκαμ έκανε το όνειρό της πραγματικότητα με τον καλύτερο τρόπο. Συνεργάστηκε με το διάσημο οίκο δημοπρασιών Sotherby's, ο οποίος δάνεισε στη σχεδιάστρια 16 έργα κλασικών ζωγράφων, για να τα εκθέσει στην κεντρική μπουτίκ της στο Λονδίνο.

Για πέντε μέρες, έργα των Μεγάλων Δασκάλων της ζωγραφικής, μεταξύ των οποίων του Ρούμπενς και του Ντα Βίντσι, που εκτείνονται χρονικά από τον 13ο ως τον 18ο αιώνα, εκτέθηκαν ανάμεσα στις νέες δημιουργίες της pre fall συλλογής της.

 

 

Με αυτή την κίνηση, ο οίκος Sotherby's θέλησε να προλογίσει τη μεγάλη έκθεση και δημοπρασία κλασικών έργων που θα γίνει στις 4 και 5 Ιουλίου, αλλά και να κάνει ένα άνοιγμα προς ένα διαφορετικής προέλευσης κοινό.

«Μια πρόσφατη επίσκεψή μου στη συλλογή Frick της Νέας Υόρκης μου άνοιξε πραγματικά τα μάτια για τους Μεγάλους Δασκάλους. Δεν μου είχε δοθεί ως τώρα η ευκαιρία να μάθω γι' αυτούς. Το να έχω τα έργα τους να εκτίθενται ανάμεσα στις δικές μου δημιουργίες είναι πραγματικά ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα» δήλωσε η Μπέκαμ.

Δες το βίντεο. 

TAGS